Egy férfi a Facebookon keresztül elvett egy kislányt, miután 500 tehenet, három autót és összesen 10 000 dollárt ajánlott az apjának.

Kiderült, hogy a Facebook két héten keresztül nem távolított el egy olyan posztot, amiben egy dél-szudáni lányt árvereztek el a legtöbbet ígérő férjjelöltek között – írja a CNN.

A 16 éves gyermekért összesen öt férfi jelentkezett, és a gyerekek jogaiért küzdő Plan International szervezet szerint többen közülük a dél-szudáni kormányzat magas rangú tisztségviselői.

A CNN-nek küldött közleményében a Facebook elismerte, hogy

az október 25-én posztolt aukciós bejegyzés legalább 15 napig elérhető volt, mielőtt a közösségi oldal végleg eltávolította volna.

Egy 16 éves lányt vásároltak meg a Facebookon

Az egyik licitáló férfi november 3-án elvette a lányt, miután 500 tehenet, három autót és összesen 10 000 dollárt ajánlott az apjának.

George Otim, a Plan International dél-szudáni igazgatója felfoghatatlannak nevezte, hogy napjainkban valaki eladható a világ legnagyobb közösségi oldalán, és felszólította a kormányt, hogy vizsgálják ki az esetet.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(CNN, 24.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Szép nagy darab lány ...a múltkor mutatták
fekete
Face book is csak egy Hollywoody butito oldal,ahol ell adjak az osszes adataidat es kicsavarnak mint egy vizes zsakott.Csak elmebetegek lesik ezekett,vagy hasonlo web-oldalakat.
kopacsijanos
@Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: A facebook nem nyugat??? Hol a picsában élsz??
vacsi
@Szeparepa2: Ha a saját történelmünket nézzük: Mária Terézia két lányát is komplett idiótához adta feleségül. Árpádházi Szent Erzsébetet a szülei, II. Endre és Gertrud 4 évesen(!) küldte el jövendő férjéhez. Boldog Margitot szülei, IV. Béla és felesége ugyancsak 4 évesen zárdába dugták... Szerencsére ma már nincs ilyen, de nincs mire büszkék legyünk: ezek az ország nagyjai voltak. És a pórnép sem volt különb, csak az nem maradt fenn.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.