Johannes Hahnt, az unió bővítéséért felelős EU-biztost meglepte a hír, hogy Nikola Gruevszki nemzetközi védelmet kapott Magyarországon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az igazmondó kocafocista nem egyszer csinált már segget a szájából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Mámeg hülyeségeket írsz réti néger.
kereső
@Eladott Ország: tegnap 15:27hir-ozon.hu/hirek/belugyminiszteri-kulon-engedellyel-lephetett-az-orszagba-gruevszki- nagy kérdés,hogy Tiranában ,ahol beadta a menekült kérelmet, milyen "úziokmányokat" kapott a "menekült-amivel beléphetett a schengeni határon.Vagy a rendőrök félrenéztek,mert d-s gépkocsiban ült?
colibri
Csalódni fog, bár ha már kiismerte a pávatáncost, akkor mégsem. Csak olyan zagyva, hazug magyarázatot tud adni, mint ő maga.
Eladott Ország
@kereső: A kecskepásztor albánok látván a gépkocsi diplomáciai rendszámát, valószínűleg csak intettek, vagy egy balkáni útlevelet nem nehéz hamisítani.
Eladott Ország
@papa.49: ma, 09:27; Az oroszoknak a végén már a csúti is terhes lesz, és Szibériába száműzik.
Az elvtársak egymást szokták kinyírni, lásd Beriját.
papa.49
@Eladott Ország: Ha emlékszel még rá pár napja írtam ezt, egyszer kimegy Oroszországba, és többé nem jön vissza, az ezredes nem bocsájtja meg ha tőle is lopikál !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.