Saját dicsőségét hirdető szobrokkal, épületekkel pakolta tele Szkopjét, 17 milliós napszemüvegben üdült, ellenfeleit megverette, baráti médiabirodalmat hozott létre – Nikola Gruevszki politikai menekült igazi balkáni svunggal élte életét és regnált Macedónia élén 10 éven át.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A becsületes és igaz mintapolgár. Ki kapna orbántól menedéket, ha nem egy ilyen ember...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@menekült: ...arra a lesz még másképp is-re próbáltam ésszerű választ adni...mert te biztos vagy benne, hogy megéred a változást...és azt képzeled, hogy a változás neked kedvező lesz...nagyon optimista vagy
...de...az optimista angolul tanul, a pesszimista arabul és a realista lőni...
bencemacska
@menekült: na,, 14:51
Az a kérdés, hogyan sikerült legyőzni őt demokratikus választáson? Ezt talán átvehetnénk tőlük!
menekült
@Csizmás Kond: Akkor én optimista vagyok szerinted. Ugyanis tanulok angolul, bár már elég jól tudok.
Hogy megérem a változást, az nagyon valószínű, és hogy nekem legyen kedvező, az még nem minden. Én azt szeretném, ha Magyarországnak lenne kedvező. Csak nem gondolod, hogy ez a tolvaj, embertelen banda még 4 évet garázdálkodhat? De veled nem érdemes beszélgetni, ha egyet értesz azzal, amit ezek csinálnak. Mondom, ez azért van, mert te is olyan vagy, mint ők. A szememben aki tapsol egy gyilkosnak, az nem sokkal jobb a gyilkosnál. Ugye, ha te kerülhetnél hatalomra, ugyanazt csinálnád, mint ezek?
menekült
@bencemacska: Hogy sikerült? Az érdem, ha nem is 100%-ban, de nagy részben a Katica Janeva nevű ügyésznőé, akit még Gruevszki alatt, 2015-ben nevezett ki a parlament, és aki ezután 94 személy, köztük Gruevszki, és más magasrangú hivatalnokok, és 7 szervezet ellen nyújtott be vádiratot. Ezek közül többeket már el is ítéltek. Az biztos sokat nyomott a latban a macedón szavazóknál, hogy egy független ügyész kiborította a bilit. Na most lehet ezen elmélázni.
Borsodi
Akkor volt miből lekenyerezni Orbánt akit megvenni nem lehet bagóért.Madarat tolláról embert barátjáról lehet felismerni.Orbánnak meg láthattuk milyenek és kik a barátai.
bencemacska
@menekült: ma, 19:20
OV ezt - sajnos - már jó előre kivédte az ügyészség bekebelezésével! Ezt nem tudjuk másolni!
Györgyi Kálmán lemond(at)ása végzetes volt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.