Saját dicsőségét hirdető szobrokkal, épületekkel pakolta tele Szkopjét, 17 milliós napszemüvegben üdült, ellenfeleit megverette, baráti médiabirodalmat hozott létre – Nikola Gruevszki politikai menekült igazi balkáni svunggal élte életét és regnált Macedónia élén 10 éven át.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A becsületes és igaz mintapolgár. Ki kapna orbántól menedéket, ha nem egy ilyen ember...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A becsületes és igaz mintapolgár. Ki kapna orbántól menedéket, ha nem egy ilyen ember...
RonaGyuri
ugye mondtam, hogy Orbánhoz hasonló! =))
papa.49
@Aki Én: Te ezek akár testvérek is lehetnének !!!
Csizmás Kond
Na és kedves nyugat, nató meg mindenféle kémügynökség, tessenek már elárulni, hogy kik és miért szorgalmazták, engedték, pártolták, fizették Makedónia létrejöttét...persze az is érdekelne, hogy miért volt szükség rá, mert ahol az egység a jelszó minek a szétszakadás ?
...ha ez megvan ott a többi válasz is.
kissé felnőttem
Filléres csóró mint az új gazdája, tán perselyezzünk még ?
Clavigo
Azt hittem ,,csak elírás a 17 milla. Fasza.!! Már majdnem megsajnáltam...
Aki Én
@Csizmás Kond: Ez változtat bármit is a megítélésén? Azon, hogy egy köztörvényes bűnöző, egy zsarnok akit a mi zsarnokunk menteget?
Most nem Macedónia történelme és megalakulása a téma.
szalai77
---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Clavigo
@Csizmás Kond: Látod Gyökér,,,az ilyen hülyék miatt,,( mint amilyen te is vagy ) nem " szorgalmazza senki a zönálló Erdély létrejöttét...
Csizmás Kond
@Aki Én: nem változik semmi de a lényeg hogy az ilyen bűnözőket épp azok emelték polcra akik most kígyót-békát kiáltanak rá. Ezek mind a zunió gyümölcsei.
Sámannus
Ha nincs az a szemüveg, át se léphette volna a kerítést. Ide csórók nem jöhetnek, csak kő gazdagok, akiket fejni lehet.

@Csizmás Kond: Tetszik tudni, nagyjából 100 éve tudhatná minden magyar, hogy akit lenézel, az téged sem fog tisztelni. Ez tépte darabokra az országot. Ha egy térségben ilyen szakadékok vannak, ott az emberek inkább a kisebb közösséget kedvelik. Gazdaságilag a mai világban ez már alig jelent valamit. a határ csak ott jelent szakadékot, ahol vissza élnek a jogokkal. Mi is tugggyukhol no ennyi!
Csizmás Kond
@Clavigo: ja...mert az olyan hülyék miatt mint te és a fajtád folyton szarba jutnak...ilyen ez látod
Csizmás Kond
@Sámannus: Ma is és amióta világ a világ a kisebb közösségek mindig célpontok voltak és gazdaságilag élhetetlenek...csak ma ez egy nagyonnagy üzlet lett...persze nem mindenütt csak ahol megéri...mert azért üzlet.
Aki Én
@Csizmás Kond: Nem gondolom, hogy ha az ilyen tolvaj zsarnokok kevesebbet lopnának, nem döntenék le a jogállamot, akkor ezért az unió számon kérné őket.
Csizmás Kond
@Aki Én: szerinted az ilyen tolvaj zsarnokok miként kerülnek polcra ?
menekült
@Csizmás Kond: Úgy, hogy a hozzád hasonlók odatolják. Akiknek tetszik az ilyen korrupt zsarnok. similis simili gaudet.

Megnyugodtam, hogy nem csak a magyarok ennyire balfácánok, hogy 10 évig hatalomban tartanak egy bűnözőt. Mondjuk, vigasztalni nem vigasztal.
Csizmás Kond
@menekült: ...és a hozzádhasonlók csak sunyítanak vagy hogy kell érteni..hol vagytok ?
Aki Én
@Csizmás Kond: Úgy, hogy agyatlan híveik semmivel nem törődve megválasztják őket.
De nem az a kérdés, hogy hogyan kerül oda, hanem, hogy miért lop annyit amennyit csak bír. És az, hogy ha teljes joggal elzavarják, miért lepődik meg a hasonszőrű rezsimek szektája.
Mert, hogy orbánék nem lepődtek meg csak a buta híveik, abban biztos lehetsz.
Clavigo
@Csizmás Kond: Ja,,,,most ,,hogy így mondod,tényleg.. Miről is beszélsz te befogadott román szutyok ??
menekült
@Csizmás Kond: Én nem toltam oda a mi korrupt barmunkat ahol van. Én meg vagyok ahol vagyok. Közöd? De az tuti, hogyha a magyar nép egyszer már végre feltápászkodik és nekiindul elzavarni a fenébe ezt a kormányt, én ott leszek és besegítek!
Nessy
Ismerős az "uralkodása"! Ebből nem kevés már kis hazánkban is megvalósult, a hívek lelkes tapsa és áldó imája mellett! És várhatóan a többi is!
Csizmás Kond
@Aki Én: ...de te mint agyas miért nem veszel részt az ilyenbe...és csak utána nyafogsz ?
Csizmás Kond
@Clavigo: ...biztosra vettem hogy a te magyarságod csak az ilyen szarháziskodásokban nyilvánulhat meg...lerí rólad...na nem a magyarságod az hétszentség.
Csizmás Kond
@menekült: ..nem a közökről van szó hanem arról hogy egy ember aki valamit is ad magára az szavaz és nem anélkül pofázik...és nem csak hohérként segédkezik...
Aki Én
@Csizmás Kond: ...mi, agyasok is részt veszünk benne, de sajnos a rezsim semmilyen jogsértéstől nem riad vissza. Demokratikusan csak demokráciában lehet elzavarni azt, akiből nem kérünk. Erre mondják, hogy az ilyeneket csak saját eszközeikkel lehet legyőzni.
Most ezt úgy mondom neked, mintha abban bíznék, hogy megérted.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...kommunistaduma...te csak a magadét ismered el ...erről ennyit.
menekült
@Csizmás Kond: Nem anélkül pofázok, hanem eddig szavaztam is. És mást is tettem. Adok valamit magamra. De lesz ez még másképp is!
Csizmás Kond
@menekült: ...tudod volt egy idős bácsi aki még a hetvenes években hallott a rádióban az atombombáról beszélni...elképzelte milyen hatalmas ereje lehet, majd megjegyezte...ha egy ilyen bombát ide bevetnének nem sokan élnénk túl...
csak úgy....
@Csizmás Kond: mi van cirmos? csattanó maszlag volt a cicatápba?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..úgy érzed csattog valahol ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: a hatását látom rajtad...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..vagyis ismerős a hatása ?...ccc...
Csizmás Kond
@menekült: ...arra a lesz még másképp is-re próbáltam ésszerű választ adni...mert te biztos vagy benne, hogy megéred a változást...és azt képzeled, hogy a változás neked kedvező lesz...nagyon optimista vagy
...de...az optimista angolul tanul, a pesszimista arabul és a realista lőni...
bencemacska
@menekült: na,, 14:51
Az a kérdés, hogyan sikerült legyőzni őt demokratikus választáson? Ezt talán átvehetnénk tőlük!
menekült
@Csizmás Kond: Akkor én optimista vagyok szerinted. Ugyanis tanulok angolul, bár már elég jól tudok.
Hogy megérem a változást, az nagyon valószínű, és hogy nekem legyen kedvező, az még nem minden. Én azt szeretném, ha Magyarországnak lenne kedvező. Csak nem gondolod, hogy ez a tolvaj, embertelen banda még 4 évet garázdálkodhat? De veled nem érdemes beszélgetni, ha egyet értesz azzal, amit ezek csinálnak. Mondom, ez azért van, mert te is olyan vagy, mint ők. A szememben aki tapsol egy gyilkosnak, az nem sokkal jobb a gyilkosnál. Ugye, ha te kerülhetnél hatalomra, ugyanazt csinálnád, mint ezek?
menekült
@bencemacska: Hogy sikerült? Az érdem, ha nem is 100%-ban, de nagy részben a Katica Janeva nevű ügyésznőé, akit még Gruevszki alatt, 2015-ben nevezett ki a parlament, és aki ezután 94 személy, köztük Gruevszki, és más magasrangú hivatalnokok, és 7 szervezet ellen nyújtott be vádiratot. Ezek közül többeket már el is ítéltek. Az biztos sokat nyomott a latban a macedón szavazóknál, hogy egy független ügyész kiborította a bilit. Na most lehet ezen elmélázni.
Borsodi
Akkor volt miből lekenyerezni Orbánt akit megvenni nem lehet bagóért.Madarat tolláról embert barátjáról lehet felismerni.Orbánnak meg láthattuk milyenek és kik a barátai.
bencemacska
@menekült: ma, 19:20
OV ezt - sajnos - már jó előre kivédte az ügyészség bekebelezésével! Ezt nem tudjuk másolni!
Györgyi Kálmán lemond(at)ása végzetes volt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.