A biztos érzékeltette, hogy mekkora az a bizonyos korrupciós jéghegy.

Korrupciós pénzek: Brüsszel 320 milliárd forintról nyújtott be számlát az Orbán-kormánynak

Az Európai Bizottság részéről az Elios-ügy nincs és nem is lesz lezárva addig, amíg nem sikerült teljesen tisztázni ezt a kérdést és amíg véglegesen meg nem állapítjuk, hogy szükség van-e pénzügyi korrekcióra – jelentette ki az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának ülésén Corina Cretu, az uniós fejlesztési alapok felhasználásáért felelős biztos.

Corina Cretu azt is elmondta, hogy mindez csak a jéghegy csúcsa, hiszen jelenleg 1 milliárd euró (320 milliárd forint) pénzügyi követelésük van Magyarországgal szemben a korrupció és egyéb szabálytalanságok miatt.

(Magyar Hang)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mit is irt az újság-mennyi mészáros lölö vagyona a tőzsdei cégében? 300 milliárd?Majdnem futja az eu követelését.A többit meg össze lehet szedni a maradék cégekből,meg tiborcztól,garancsitól,a duna aszfalttól(közgép),simicskától,nyergestől...csak hogy a nagyobbakat emlitsem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Az a baj, ha Brüsszel büntet, akkor azt MI (a fideszes adózók is) fogjuk kifizetni. Azaz a pénz ugyanúgy el lesz lopva, csak Brüsszel ki lesz fizetve és nem fog rajta tovább rugózni. Igazuk is van. Nálunk fog pattogni a labda. Ha nem tetszik lehet tiltakozni.
ila51
a zsoldosok eladták a csatát , a hadvezér bezárta őket a pincébe , hogy egymást egyék meg ...
Desischado
@cikicakk55: Tökéletesen egyezik a véleményünk!
sokanvagyunk
Ha én ilyen bűncselekményekkel vádolnék "családtagot", családfőként-testvérként-szövetségesként nem simogatnám-csókolgatnám a buksiját és csoportképek készítéséről is lemondanék az egyébként igen sűrű találkozásaink során.
CsipkeRózsa
Ezért mondja Varga és más kormány-ember, hogy tartalékolni kell, mert jön a lassulás. Ehhez hasonló összeget tartalékolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.