Borzalmas dolgokon ment át egy 19 éves lány, akit nap mint nap prostitúcióra kényszerítettek.

Egy 34 éves, Lívia nevű nő háztartási munkát ígért a 19 éves lánynak, így csalta lévai járásbeli házába. A fiatal lány oda is költözött, de a munka egészen más jellegű volt, mint amire számított.

A másik gyanúsított, a 38 éves Erik internetes profilt készített a lánynak, ahol feltüntette, milyen áron nyújt szolgáltalást, és fehérneműs képeket töltött fel róla.

Átvertek és prostitúcióra kényszerítettek egy 19 éves lányt

A szlovák rendőrség szerint a lányt különböző féreeső helyeken kényszerítették prostitúcióra Nyitrán és Pozsonyban is. A pár durván bánt vele, ütötte, rugdosta, hideg vízzel öntötte le. A szexmunkásként megkeresett pénzt elvették tőle. Napi több tucat kliensén kívül mással nem kerülhetett kapcsolatba, az emberkereskedők autóval követték, és mobiltelefonon figyelték.

Lívia és Erik most őrizetben van. A pár emberkereskedelemért akár 7-12 év büntetést is kaphat.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(parameter.sk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Baromság. Meg is érdemli. Ezt sosem értettem. Hogyan kényszerít valakit ilyenre? Üvöltök. Betolja a páciens a farkát a számba, KAMCSATKA!
nezelodo
Találtak egy szegény hülyét ezek a "befektetési tanácsadók"! Hallottam olyanról aki anno bébiszitternek toborzott lányokat Európa távolabbi országába, de azok dörzsöltek voltak, két útlevéllel szerelkeztek fel. Az egyiket le kellett adniuk állítólag a "munkahelyükön", a másikról nem tudtak. Aztán amikor nem tetszett a meló hazaszöktek. Itthon egy kis dádá járt az elrontott üzletért a tanácsadótól, az meg jobbnak látta ha valódi pénzügyi tanácsadásra vélt, ott bárkit átverhet büntetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.