Gyilkos támadás ért egy falut Mozambik északi részén, a feltehetőleg iszlamista szélsőségesek 12 helybelit öltek meg, és több ezret menekülésre kényszerítettek a szomszédos Tanzániába – közölte vasárnap a rendőrség.

Nőket és gyerekeket gyilkoltak a szélsőségesek Mozambikban

Péntek hajnalban történt a támadás egy olyan faluban, ahol nem járőröztek a biztonsági erők.A fegyveresek részben nőket, illetve gyerekeket öltek meg– mondta az AFP hírügynökségnek nyilatkozva Cabo Delgado tartomány egy meg nem nevezett rendőrségi tisztségviselője.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Csizmás Kond: De miért kell ekkora marhaságot írni? Mutass már egy embert aki iszlám terroristán segítene!
Azokon igenis segíteni kell, akik az iszlamisták elől menekülnek. Pont őket kellene segítség nélkül hagyni és ezzel igazolni, hogy mi tényleg gonoszak vagyunk? Egyébként az iszlám állam muzulmánokat is öl pusztán azért mert nem hajlandók beállni a sorba és fanatizálódni.
Csizmás Kond
@human: ...egy egész parlamentre valót fel lehetne sorolni...tudod akik a migráncskártyát osztogatják név nélkülieknek, bárkinek...
...és hogy teljes legyen a kép afrika azért forrong mert euróba kirabolva őt magára hagyta.
Marigrinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
human
@Csizmás Kond: A tömeges migrációt én sem támogatom. De aki menekült azon segíteni kell. Ami jól mutatta Orbán aljasságát az az volt mikor a magyar állam által itt törvényesen menedékjogot kapott emberek ellen irányult lincshangulatra Orbán annyi tudott mondani, hogy helyes és ez csak egy egyértelmű véleménynyilvánítás volt. Azok ellen uszítani akiknek ő maga adott jogot az itt tartózkodásra az elég ocsmány egy lélekre vall. De ez csak egy történet a sokból ami mutatja Orbán mennyire romlott ember.
Csizmás Kond
@human: Aki menekül az ennél hamarább kell segítséget találjon...aki idáig jutott az már nem menekül hanem válogat a lehetőségek között.
...a többi pedig politika amit mi ketten nem ugyanarról az oldalról nézünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.