Sikerült tető alá hozni a lehető legjobb megállapodást, de nincs ok örömre, szomorú pillanat, tragédia az Egyesült Királyság távozása az Európai Unióból – jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a vasárnapi rendkívüli brüsszeli EU-csúcs megkezdése előtt.

 Juncker: szomorú pillanat, tragédia az Egyesült Királyság távozása

Szomorú nap a mai. Nincs ok örömre vagy ünneplésre, Nagy-Britannia kilépése szomorú pillanat, tragédia

- mondta Juncker.

Újságírói kérdésre válaszolva hangsúlyozta, hogy akkor sem tárgyalható alapjaiban újra a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről szóló megállapodás, ha a londoni parlament végül nem fogadja el.

A csúcstalálkozó jó alkalom arra, hogy az EU levonja a brit kilépés minden tanulságát, egyebek mellett azt, hogy az uniónak vannak törékeny pontjai – jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök Brüsszelben, a brit uniós tagság megszűnése dokumentumainak aláírására összehívott soron kívüli uniós csúcsra érkezve vasárnap.

Macron francia elnök hangsúlyozta, a brit kilépés azt mutatja, hogy van min javítani, az EU-nak reformra, átalakításra van szüksége.

A csúcstalálkozónak a tiszteletet és a méltóságot kell mutatnia, valamint az unió egységét.

Nem ünnep ez, se nem gyász

- fogalmazott az elnök.

Vasárnapi soron kívüli brüsszeli csúcstalálkozójukon az unióban maradó 27 tagország, az EU27-ek vezetői és Theresa May brit kormányfő várhatóan aláírják a megállapodást a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről és a politikai nyilatkozatot a jövőbeli kapcsolatokról.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyik oldal sem gondolta, hogy a szavazás a Brexitről sikerül. Beugrottak egy csalánosba, és most csodálkoznak, hogy, hogy is kerültek oda. Különösen Skóciának zűrös a dolog, hiszen amikor a UK-ban maradásra szavaztak, még szó sem volt az EU-ból való kilépésről. Jó! És akkor kik fognak DOLGOZNI Angliában? Talán újra rászoknak a bennszülöttek. Felnőtt korban már nem lehet munkára szoktatni az embereket , de az újszülötteket majd ha felnőnek talán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...mámorába észre sem veszi hogy miatta és a hozzák hasonló félkegyelműek miatt történt ami történt.
magyarbakancs
Talán nekünk is el kellene gondolkodni ,hogy távozzunk.
Peller Anikó
@magyarbakancs: akkor épp ideje elkezdened.
human
Ugyan miért szomorkodik. Ez a demokrácia ünnepe. Az angolok döntöttek valamiről amiről fogalmuk sem volt, hogy milyen következményekkel jár.
Peller Anikó
@human: viszont a degenerált politikusok egyszerű többséggel engedték a kiválást.

Még nálunk is vannak 2/3 -os törvénykezések (nem mintha ez nálunk számítana bólogató képviselettel. Népviselettel is többre mennénk.)
kereső
Igen a demokrácia! ünnepe, amit hazug politikusok öncéltól vezérelve értek el. Mára már mind "vette a kalapját"-és köszöni jól van,megcsinálták a brexitet az angolok kontójára, végighazudva a kampányt.
Eladott Ország
Egyik oldal sem gondolta, hogy a szavazás a Brexitről sikerül. Beugrottak egy csalánosba, és most csodálkoznak, hogy, hogy is kerültek oda. Különösen Skóciának zűrös a dolog, hiszen amikor a UK-ban maradásra szavaztak, még szó sem volt az EU-ból való kilépésről. Jó! És akkor kik fognak DOLGOZNI Angliában? Talán újra rászoknak a bennszülöttek. Felnőtt korban már nem lehet munkára szoktatni az embereket , de az újszülötteket majd ha felnőnek talán.
Peller Anikó
@Eladott Ország: az újszülötteknek már nem lesz módjuk felnőni, mert addigra már ránkszakad a világ. Addigra az összes erdőt kivágják vagy leég, az összes vadállat kipusztul és helyette tetvek, büdösbogarak, egerek, pockok lesznek csak a szemétdombon amit hagytunk magunk után és amit még nem öntött el a tenger. A nyersanyagok elfogynak és az olajat elautóztuk.

De a hülyébbje azt hiszi majd elmegy a Marsra lakni.
wagabund
láttam a tévében ezt a trotli junkert...úgy ballagott a szónoki emelvényre, mintha tele pelenka lenne rajta...nem nézi meg magát a híradókban? vagy ez neki tetszik?
Eladott Ország
@Peller Anikó: Azért csak nem engedjük, hogy a büdösbogarak ellepjék Európát, mert a végén még mi fogunk dolgozni helyettük/rájuk.
egyember
@wagabund: Beteg (fizikálisan), de nem szellemileg.
jancsipapa
@wagabund: Az még csak rendben ,ha ő nem ,de a többiek sem nézik ?
Eriksson
@jancsipapa: Látta a egész világ, csak az eu-s kollégák nem akarják. Majd utólag minden baklövést ráfognak erre a szerencsétlenre mondván, hogy ő volt a főnök.
Marigrinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
kokopelli
@human: Az "EU lakosság" többségét nem is érdekelte a szavazás! Mindenki úgy száll
ki a közösségből ahogy akar! Joga van hozzá,oszt annyi! Mi is a probléma? Kevesebb "lé"
lesz elosztva,de majd a "fogadó országok" megszokják,és kelet felé koldulhatnak! (;-))
SystemError
@durbincs: Beszart az algoritmus, de látom eddig szépen log-olt mindent. Egyértelmű a kis posztod alapján, amit eddig mindenki sejtett. Te felét képtelen vagy nnek megjegyezni, tehát adatbázisból dolgozol, bocsánat dolgoztok! Egyszer ennek a vége, akkor kurvára nem lennék a helyetekben patkányok!
SystemError
@durbincs: Emlékszel, amikor befotatok arra, hogy SQLinject-el megtudtam kik vagytok és utána mindent kitöröltettetek a propeller.hu-val...Ja , mert ugye a porpeller.hu mögött álló IKO média a TV2 fő beszállítója, biztos rossz a kapcsolat a főnökeid és a propi vezetősége között. Lehet a Vajna buli miatt romlottál el te szegény? :)
tulipan
@durbincs: Mesélj csak.Te naarncsos seggnyaló halfarol hulla Sügér! maguk bányakecos Ploestiek ? hát erre aztán biztos megkapják a magyarok.. áldását ?
tulipan
@durbincs: Beszart az algoritmus, de látom eddig szépen log-olt mindent. Egyértelmű a kis posztod alapján, amit eddig mindenki sejtett. Te felét képtelen vagy nnek megjegyezni, tehát adatbázisból dolgozol, bocsánat dolgoztok! Egyszer ennek a vége, akkor kurvára nem lennék a helyetekben patkányok!
tulipan
@durbincs:Mesélj csak.Te naarncsos seggnyaló halfarol hulla Sügér! Te a bányakecos Ploestiek közé tartozol? mondjuk nem is vagy magyar állampolgár, és nem is éltél itt soha,alávaló személyiség? de 1000km-ről azért belebrekegnél ? mihez persze a rettenet romány ákkcentusodon kívül,semmi közöd ? vegyémár föl valamit, lehet megfázott a veremkecojában ? azt most hagymázás ? Igyáí sok bányalóvizetelpáleszt, az majd sewgít?
SystemError
@durbincs: Magyarázzál csak, majd a bukás után, ha minden kiderült utána magyarázhatsz.. Van egy-két név a fidesz ügynök listáiban, amit sokan sokáig nem fogunk elfelejteni. Azt hiszed majd rád fognak ügyelni.., amikor másnapra minden nyomot el kell tűntetni a milliárdok mellett. A kis Shikáká barátnőddel együtt ne sok jót várjatok..
tulipan
@durrbincs: Hülyegyerek narancso sseggnyaló félfaronyi Sügré! Engek nem zavarsz! AKKORÁKAT, HAHOTÁZOK RAJAD,Te buta vérbunkó BOHÓC!!!
Te vagy ugye, az a HIRDETŐS StTRICI? A csak húgy..: +kula..: abnormal,pisi-kaka sexes?
NAGYN JÓ LÁTNI milyen egy málé is vagy, rettenet, hogy csipázod eme súlyos aberráciot, üveges asztalodon? azt hova ferdülnÉL má ,azzal a repedt kis agyaddall ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a maga elé tápolt narancsos menüt ollózgassa ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól falná da könyveket ? de -néha -néha tán egy egy szótár...? megprobálhatnál?ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás?
@durbincs: oszt te meg reáizzadál a csak 102 éves jó mekeg Shikarira? nyálilag ,futószemölcsileg ?...
Most máR végleg egy degenera gumbo LETTÉL? No. akkor innen mihamareabb
hord el magad.Te vagy mégis, a ballonkabátos játszoterek réme? megint csak újra kezdte ? a rányitott -édesanya automata esernyőket kioperálták a farpofájádból ? csak fülibe cseng, abnormális ? hogy a szülök a farpofájádba dugott esernyőt nyitják :( nyomd már meg a gombot !!!) de csaks NEKED, visszaeső pedo P ONDRó
lehet az is, hogy TE igen csak érték-csökkent vagy,agyilag ? ákkcentusos Ploesti bányakecos,s ipari hulladék az 50IQ -ja látni mire elég ? azokból a,fény nélküli, sötét penészes veremkecokból, Nobelt ,Edizon még soha nem mászott ki ? Tán csak nem Te majd ? a növésben visszamaradtál ? a fejed meg ugy, ,os is tele van a bányalóvizeletpálesszel?
Osztán, mond csak, Te nyűves herélt @Durebincs: : hallótt már HIGENIÁRÚL? mert orbitál büdös,s rettenet kulás a szája, azt ápolja ám?.. s rendszeresen mosson fogat+öblögessen bánya-ápolt ? Hisz a kosz ott se sértődős ám ?...
Nyüves Herélt ? megszollintott mán téged az 1-gyik volt lepusztult (müvésznevén) ?...
rúzsos-rúzsos nőimitátor ? A többi ipacsnevei,nem ,teljesség igényével: Shikati, csizás Kond?

Javaslom egyszerűbb , ha csak az eceterát irod ki! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.