Az Egyesült Államok csalódott, amiért Orbánék nem nekik adták ki Vlagyimir Ljubisint és fiát – közölte az amerikai külügyi szóvivő.

Az oroszoknak adta ki a kormány fegyverkereskedőket, az amerikaiak csalódottak

Fotó: AFP

Két éve egy amerikai fedett akció keretében Magyarországon őrizetbe vettek két orosz fegyverkereskedőt, Vlagyimir Ljubisint és azonos nevű fiát, akiket – bár az Egyesült Államok többször is kérte, hogy adják ki nekik őket – Magyarország végül Oroszországnak adott ki.

Az igazságügyi miniszter döntése alapján Oroszországnak adták ki őket annak ellenére, hogy az Egyesült Államok is igényt tartott volna a kiadatásukra, de a tárca szerint folyamatosan konzultáltak az amerikai hatóságokkal is, és tájékoztatták is őket a döntésről, amelyet a "vonatkozó jogszabályoknak és nemzetközi szerződéseknek megfelelően" hoztak meg.

Az Egyesült Államok külügyi szóvivője a hvg.hu azt válaszolta, hogy az Egyesült Államok csalódott, amiért a magyar kormány a Ljubisineket Oroszországnak adta ki. Hozzáteszik, az Egyesült Államoknak egy nagyon jól alátámasztott ügye volt ellenük, amelyet a magyar hatóságok tagjaival együttműködve építettek fel.

Magyarország döntése kérdéseket vet fel az elkötelezettségéről az Egyesült Államokkal való bűnüldözéséi együttműködése iránt, és emiatt mind az Egyesült Államok, mind Magyarország, mind a világ polgárai kevésbé vannak biztonságban

(HVG)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán a Kádári iskola legjobb tanulója. Ilyenek szokták behívni a szovjeteket a saját népük ellen. Ez a barom törpe geci, ez a szarházi bűnöző rohadt cigány, pedig azt hiszi, hogy milyen nagy politikus, közben pedig csak egy mindenki által lenézett és leszart báb. Ebben csak az a nagy baj, hogy mi a magyar nép issza meg a levét. Mi sajnos semmit sem jelentünk egyik nagyhatalomnak sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Azokkal a fegyverekkel a közép amerikai államokat is destabilizálják,, és menekültáradatokat indíthatnak el. Órbányi és az oroszok aljassága ebben is megmutatkozik. Nem igaz, hogy ők a jobb világért ügyködnének. Minden értelmes ember kiismeri ezeket a notórius bűnözőket.
ferenczalai33
------Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/lanyok
Brandywinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Brandywinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.