Ötszázhatvannégy migránst mentettek ki a Földközi-tengerről a spanyol hatóságok szerdán.

A spanyol mentőszolgálatok közlése szerint az Európába igyekvő embereket 12 csónakról emelték fedélzetre, és három holttestet találtak a vízben. A migránsokat az andalúziai Malaga, Almería és Motril kikötőibe szállították.

2018-ra Spanyolország vált a menekültek és a migránsok elsőszámú úti céljává: az ország az Európába érkező – a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) adatai szerint mintegy 106 ezer – menedékkérőknek mintegy a felét fogadta, megelőzve ezzel Görögországot, és Olaszországot.

 Egyetlen nap alatt félezer menekültet mentettek ki a Földközi-tengerből

Az év elejétől november 24-ig csaknem 52 ezer ember érkezett tengeri úton Spanyolországba. A viszontagságos úton Európába legalább 1277 ember vesztette életét az IOM adatai szerint.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Már ne is haragudj, de jelen esetbenSpanolországról van zó! És kétlem, hogy ide akarnának jönni!A többi meg a spanyolok dolga, nem a magyaroké!
silber13
@Shikari: Már ne is haragudj, de jelen esetbenSpanolországról van zó! És kétlem, hogy ide akarnának jönni!A többi meg a spanyolok dolga, nem a magyaroké!
silber13
@Shikari: Dehogynem mehetnek más EU-s országba,de bolondok lennének pont ide jönni.
silber13
@Shikari: A közeljövőben nem hiszem, hogy valamelyik afrikai,aki eddig csak sivatagot, homokot látott, nekiindulna a téli tengernek.
silber13
@Shikari: Öeg, figyelj! Azt mondtam hogy a közeljövőben nem hiszem az ilyen nagyságú mentések létjogosultságát, mert az ott élők nem kimondottan vízszerető népek. Következésképp, nem fognak anda hideg, háborgó vízre szállni.Note bene: Bakondi meg menjen a francba a bér riogatásával.
Kimberliska
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
silber13
@Shikari: Régóta monom, csak az első 5 hajót kell egy hadihajó farhullámaival felborítani, a többi nem fog nekiindulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.