A filmsztár kisfiának Paige Butcher ausztrál modell az édesanyja.

A pár közleményben hozta nyilvánosságra, hogy Max Charles Murphy pénteken jött világra 3000 grammos súllyal. A kisfiú középső neve Murphy bátyjának, az ugyancsak színész Charlie Murphynek az emlékét őrzi, aki tavaly hunyt el leukémiában.

Butcher és Murphy 2012 óta él együtt, első gyermekük, Izzy kétéves. Murphy legidősebb gyermeke a 29 éves Eric.

Az amerikai színész tíz gyermeke öt anyától született. Eric édesanyjáról, Paulette McNeelyről keveset tudni, kerüli a sajtónyilvánosságot. Második fiának, az 1990-ben született Christiannak Tamara Hood Johnson az édesanyja.

Murpynek öt gyermeke – Bria, Myles, Shayne, Zola és Bella – született volt feleségétől, Nicole Mitchell Murphytől, akivel 1993 és 2005 között voltak házasok.

Megszületett tizedik gyereke Eddie Murphynek

A válás után a színész a volt Spice Girllel, Mel B-vel randizgatott, és ebből a kapcsolatból is született egy gyermek. Angel Iris Murphy Brown 2007. április 3-án, Murphy születésnapján jött világra.

Az egyik legjobban fizetett hollywoodi filmsztár és komikus 2016-ban azt nyilatkozta, hogy

élete legragyogóbb részét jelentik számára a gyermekei. Az egész életem körülöttük forog

– mondta.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
szép nagy család...a gyerektartás sem gond...tehát mindenki boldog.
Eladott Ország
CSOK és a családipótlék mi, arra van esze. Szerintem már a szocpolt is felvette.10 gyerek? Akkor kell még egy kapus és készen is vannak. Jahh, hogy az a halódó nyugat és el tudja tartani, tisztességesen felnevelni, iskoláztatni, no az más...Murphy törvénye?
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww1.pictures.zimbio.com%2Fpc%2FNicole%2BMurphy%2BNicole%2BMurphy%2BPaddle%2BBoards%2BEhgYLSoGiv2l.jpg&key=_VBTopr8Er9Zwdh1Bpx_CA&w=600&h=594
Azért az exfelesége sem rossz...ezért van állandó folyása...
nezelodo
Hajaj, ha megtudja milyen csodálatos itt a családtámogatás, meg a migránsok fogadása, tuti, hogy nálunk telepszik le, odahagyva a fajgyűlölő hazáját.
Eladott Ország
Ami elromolhat, az el is romlik. Így hangzik Murphy eredeti törvénye. De vajon a Murphy-féle törvénykönyv érvényes a szerelem világában is? Persze nem valószínű, hogy az ilyen határtalan pesszimizmus jót tenne egy párkapcsolatnak, azonban néha igenis jól jön. Tény, hogy negatív hozzáállással még nyulat sem lehet fogni, nemhogy egy jóravaló férfiembert. Úgyhogy a sokszor egészen kilátástalan helyzet ellenére is tessék pozitívan hozzáállni, és ha kell, egy kis rizikót is vállalni a boldog, kiérdemelt társas élet reményében.
szalai999
=---Itt találsz meztelen 18+ lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Rockxy
Tíz gyerek az túró.
Az még tizenegy sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.