ÁRTUNK QURMÁNYUNK NEM REPESS AZ ÖRÖMTŐÉ! A CDU korábbi főtitkárát, új elnökét, Annegret Kramp-Karrenbauert Mini-Merkelként emlegetik, mások szerint olyan, mint egy kedves kolléganő a könyvelésből, farsangi mulatságokon pedig bebizonyította, előadóművésznek sem utolsó.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi Willkommenskultur

A derék ál-civil főszakértő Fritz Tomika üdvözli az új CDU főnököt

A derék CÖF-ka az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kommentálja a „testvér-párt” választását.
Kijelentette, hogy „Magyarország szempontjából nem jelent jót a pénteken megválasztott CDU-elnök személye. Annegret Kramp-Karrenbauer nem csak kritika nélkül fogadja el az ENSZ migrációs csomagját, de támogatta a hazánk megbüntetését célzó Sargentini-jelentést is”!
Nos túl azon azt apróságon, hogy ő csak a pártot vette át, a kancellári posztot Merke-anyó megtartotta, így aggódni legfeljebb a Fidesznek és/vagy Orbánnak lehet oka, az országnak valójában reményei lehetnek. Kicsi remény, de remény, hogy az új pártelnök abbafelejti Merkel anyáskodó „akár milyen ocsmány és megátalkodott, de mégis csak a mienk” Orbán-simogatását, s végre egy hatalmast rúg a retardált dagadt törpe disznószaros hatalmas potrohába!
RonaGyuri
S Tomika még vissazfogott volt; a derék origo.hu:
"Merkel bábja lett a CDU új elnöke, marad a migránspárti politika
18 év után távozik a bukott politikus a párt éléről, várhatóan Annegret Kramp-Karrenbauer is hasonló sorsra jut."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.