Egy külön szi­getre te­le­pí­te­nék a nem­kí­vá­na­tos mig­rán­so­kat Dá­ni­á­ban, az erre vo­nat­kozó ter­vet – amely még a par­la­ment jó­vá­ha­gyá­sára vár – pén­te­ken fo­gadta el a dán kor­mány. Az elképzelés szerint azokat a bevándorlókat, akiknek a dán hatóságok elutasították a menedékkérelmét, illetve akik büntetett előéletűek, a Dániától délkeletre levő Lindholm szigetére vinnék. Az apró szigeten eddig kutatóközpont működött. A kormány azt javasolja, hogy egy száz fő befogadására alkalmas "visszatérési központot" hozzanak létre a szigeten 2021 második felére. Az odaküldött migránsok komppal szabadon elhagyhatnák a szigetet, de a központban kellene lakniuk és naponta jelentkezniük kellene a hatóságoknál. Azt tesszük, amiről úgy gondoljuk, hogy leginkább szolgálja a dán emberek érdekeit. Ha arról kell dönteni, kinek az érdekét óvjuk, akkor először a sajátunkat fogjuk választani - fejtette ki Martin Henriksen, a dán kormányt támogató bevándorlásellenes Dán Néppárt (DPP)...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
én a magyar parlamentet küldeném egy szigetre =))
RonaGyuri
@durbincs: téged az imádott dagadt törpéddel párban egy szép erős faágon! =))
RonaGyuri
@durbincs: nem idétlen kiskomám csak te vagy idétlen retardált szőröstalpú barom! =))
tulipan
@Durbincs:Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...NYÁLGÉP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.