Egy átirat alapján közölte a CNN, hogy mik voltak a meggyilkolt szaúdi újságíró, Dzsamál Hasogdzsi utolsó szavai.

A CNN olyan forrással beszélt, aki olvasta annak a titkos hangfelvételnek az átiratát, amely Jamal Kashoggi publicista meggyilkolása közben készült Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusán. Mielőtt végleg elhallgatták volna, ezt mondta még háromszor:

Nem kapok levegőt!

Az átirat szerint a dulakodás hangjai azután kezdődtek, hogy valaki – feltételezések szerint Maher Abdulaziz Mutreb, a Bin Szalman koronaherceg bizalmasának számító exdiplomata azt mondta Hasogdzsinak, hogy: "haza fogsz jönni!"

„Nem kapok levegőt” – mondta utoljára a meggyilkolt szaúdi újságíró

Fotó: AFP

A CNN szerint ezután kezdődött a dulakodás, majd sikolyok és hörgés hallatszottak. Aztán fűrészelés és vágás hangjai, miközben valaki – a gyanú szerint a csapattal tartó igazságügyi orvosszakértő – tanácsokat ad a többieknek, hogyan kezeljék a helyzetet: "Tegyétek be a fülhallgatótokat vagy hallgassatok zenét, mint én."

A CNN forrása szerint az akció közben többször is felhívtak valakit Rijádban, hogy az események állásáról tájékoztassák. Amerikai titkosszolgálati források szerint Szaúd-Al Kahtanit, a koronaherceg korábbi bizalmas tanácsadóját keresték.

(444)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
mint tudjuk, a lehallgatás alap...minden követség, konzulátus attól retteg, hogy a nagy testvér mindent hall...pedig hall ám...sőt még nem tudni hogy, de lát is.

(amióta kitudódott, hogy a moszad képes lehallgatni a tízezer méter magasan szálló repülőket, azóta tudjuk, hogy nincs lehetetlen. A rep.gép építők azóta csak árnyékolt madzaggal dolgoznak, hiába zárt fém test a repülő)
Camilosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.