Hamarabb érkezhet Meghan Markle babája, a brit bulvársajtó pocakméret alapján találgat. 

A palota október közepén jelentette be, hogy Meghan Markle gyermeket vár. Akkor azt írták a hivatalos közleményben, hogy a hercegné tavasszal fog szülni. Most viszont felmerült a gyanú, hogy a baba ennél hamarabb jöhet. Harry herceg feleségének pocakja az utóbbi hetekben hatalmasat nőtt – legalábbis erről árulkodnak a friss lesifotók. A The Sun oldalán közzétett képek alapján a bulvárlap azt írja, hogy a kicsi már februárra világra jöhet.

Meglepően nagyra nőtt Meghan Markle pocakja

Fotó: AFP

A lap megkérdezett erről egy szakértőt is, aki elárulta, mi oka lehet annak, hogy ilyen rohamosan elkezdett a hercegné babapocakja nőni.

„Több tényező is befolyásolhatja a babapocak méretét, így meghatározni, hogy hányadik hónapban jár, nagyon nehéz. A magasabb nők esetében például sokszor kisebbnek tűnik a has. Első trimeszterben azért is tűnhet sokkal kisebbnek, mert akkor még erősebben tartják az izmok. De fordulhat úgy is a kicsi, hogy a feje van kifelé, ekkor például nagyobbnak látszik. Egyébként a középső trimeszterben tarthat Meghan, ez a legjobb szakasz, ekkorra már megszűnik a rosszullét és a fáradtságérzet, és a hátfájás, gyomorégés, gyakori vizelési inger pedig csak később fog jelentkezni" – magyarázta Dr. Jarvis.

(Life.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.