Együttérzésüket fejezték ki az európai uniós intézmények vezetői szerdán Strasbourgban a francia városban előző este történt lövöldözés áldozatainak hozzátartozóival, és támogatásukról biztosították Franciaországot. Az uniós vezetők az Európai Parlament plenáris ülése miatt vannak Strasbourgban, ahol kedd este egy karácsonyi vásár közelében egy 29 éves, strasbourgi születésű férfi, Cherif Chekatt tüzet nyitott az emberekre. A lövöldözésben hárman meghaltak, tizenketten megsebesültek, közülük hatan válságos állapotban vannak. A francia belügyminisztérium szerint nem biztos, hogy terrortámadás történt. A szökésben lévő támadó ismert volt a rendőrség számára, már korábban bűncselekményeket követett el Németországban és Franciaországban. Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke hangsúlyozta, az Európai Parlamentet nem fogja megfélemlíteni sem terrorista, sem bűncselekmény. Az elnök hangsúlyozta, hogy a parlament tovább fog dolgozni a szabadságért, a demokráciáért, valamint a...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Hazulra figyeljé kötsög itt nincs demokrácia te szarházi.
Rockxy
Hiába no!
Ahol embereket gyilkolnak, ott nem biztos, hogy terrortámadás történt, lehet hogy csak vidám karácsonyi hangulatot akart varázsolni az ártatlan lélek.
1magyar
Mondták, hogy bocs, már, de ezért engedjük őket be?
Sámannus
Újabb 59 hullát bizonyítottak rá a már 21 gyilkosságért elítéltre Oroszországban. Természetesen szívesen jön minden gyilkos hozzánk, nincs kivizsgálva, milyen csúszómászó jut át a nagyon ritka rostán. Az egészen nagy halak a legveszélyesebbek is. Ide is írogatnak a legrusnyábbak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.