Az állítólagos orosz kapcsolatait vizsgáló ügyészek miatt nem aggódik, szerinte "pitiáner dolgok ezek". A Hasogdzsi-ügy nem érdekli, Szaúd-Arábiát viszont jó szövetségesnek tartja. Donald Trump szerint az emberek "fellázadnának", ha alkotmányos eljárás keretében eltávolítanák őt az amerikai elnöki hivatalból – írja az MTI az elnök Reuters hírügynökségnek adott interjúja alapján.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy átköltött bölcsesség

pontosabban átírtam Trump elnöknek címezve

azt írja a hvg.hu, hogy „Donald Trump szerint az emberek "fellázadnának", ha alkotmányos eljárás keretében eltávolítanák őt az amerikai elnöki hivatalból – írja az MTI az elnök Reuters hírügynökségnek adott interjúja alapján.”
Az igazsághoz tartozik, hogy erről (about impeachment
) csak ennyit találtam: „It’s hard to impeach somebody who hasn’t done anything wrong and who’s created the greatest economy in the history of our country.
I’m not concerned, no. I think that the people would revolt if that happened.”
Nos ennek alapján azt kell mondjam egy régi filmből (lásd alább) ellopva:
Elnök úr, az amerikai népnek meg van az szokása, hogy szereti ő maga eldönteni mitől lázad fel! =))
Az ötlet forrása.
A. J. MacInerney alelnök mondja President Andrew Shepherd –nak, az The American President 1995-ös filmben: „the American people have a funny way of deciding on their own what is and what is not their business.”, amit a magyar fordítás így adott vissza: az amerika népnek meg van az kedves szokása, hogy szereti maga eldönteni, hogy mihez van köze.
nevemnick
A magyar haverod (?) is így gondolkozik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.