Egy lepukkant partvidéki városban élek, ahol más munka nincs számomra, mint a mosogatás- panaszkodott egy olvasó a londoni Guardian-nek, ahol ez a depressziós beszámoló a nap anyaga lett. Már a Brexit népszavazást elemző tudósok jó része is rámutatott arra, hogy a globalizációnak nagyon sok áldozata van. Olyan régiók és olyan csoportok, amelyeket a változások kedvezőtlenül érintenek, és amelyeknek esélyük sincs arra, hogy az ott élők felzárkózzanak sikeresebb polgártársaikhoz. Levelében a fiatal lány megírja: sok egyetemi csoporttársa jól boldogul, vagyis sok múlik az egyéni hozzáálláson. Meg persze azon, hogy milyen családi háttérrel kezdi valaki a felnőtt életet. A fiatal nő egyik nagy problémája az, hogy nem tudja magának megengedni az elköltözést egy olyan városba, ahol sokkal több a jó munkahely. Az ingatlanárak ugyanis végleg elszakadtak a munkajövedelmektől Nagy-Britanniában, a mobilitás pedig manapság már alapkövetelmény a munkaerőpiacon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Most akkor ezt úgy kell értelmezni, hogy ha valaki orvos szeretne lenni az iskola biztosításán kívül az állam kell támogatja amíg egy jól fizető álláshoz jut ?...mert akkor én is orvos szeretnék lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.