Több ezren utcára vonultak vasárnap Brüsszelben tiltakozásképpen az ENSZ migrációs csomagja ellen, a tüntetők egy kisebb csoportja rátámadt a kivezényelt rendőrökre, akik végül könnygázzal és vízágyúval oszlatták fel a tömeget.

Erőszakos tüntetés volt Brüsszelben a migrációs csomag miatt

A hatóságok szerint nagyjából 5500 ember vett részt a több flamand bevándorlásellenes és szélsőjobboldali szervezet által meghirdetett demonstráción.

Néhány százan köveket és kukákat kezdtek dobálni a rendőrök felé, illetve megpróbáltak bejutni az Európai Bizottság épületébe, amelynek több ablakát is betörték.

A rendfenntartók erre válaszul könnygázt és vízágyút vetettek be, s többeket őrizetbe vettek.

A belváros egy másik pontján eközben ellentüntetők gyülekeztek, ők körülbelül ezren lehetettek.

Délután 4 órára már helyreállt a nyugalom Brüsszelben.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nos...remélem ébredezik Európa...és visszatoloncolja az afrikai szemetet ,oda ahová való!!!
wagabund
@Pálinkás Pál: csatlakozom a reményedhez...csak előbb össze kell fogdosni őket...na ez fog kabaréba fulladni, mert több ezer négert fog üldözni néhány szerencsétlen rendőr, és ezen fog röhögni a világ...

nagyobbik baj, hogy az a gazember, aki behívta őket, szabadon sétál.
cikicakk55
Éljenek itt,aztán majd meglátják mennyire kellemes egy migráns mentes,de korrupt antidemokratikus diktátor vezetésében élni.Azok a magyarok akik kimentek innen,már rájöttek,hogy inkább a migránsok,mint a Fidesz! Éhen halni,megfagyni kórházi ellátástalanság miatt hónapokig,vagy évekig szenvedni sokkal rosszabb,mint elkerülni a migránsok által lakott no-go zónákat.
Carteronna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
teuton
@Pálinkás Pál: Europa ebred??? TE almodsz!!!
teuton
@Pálinkás Pál: Mar elvalt. Az ENSZ tagallamok több mint 90%-a fogadta el a hatarozatot. Olvasni kell megtanulni, valos hireket, nem a kormanymedia es Orban hazugsagait hallgatni!
Ja, es több tucatnyi nyugati varosban tartanak szimpatiatüntetest az ott elö magyarok a MO-i tüntetök mellett! Ezt ugye nem hozza a kurucinfo???
Pálinkás Pál
@teuton: És mi köze van a kinti magyar szimpátiatüntetésnek az afrikai félmajmok kitoloncolásához??? Te állandóan lukat rúgsz,nem jöttél még rá??? azinkívül hogy tudd...teljesen mindegy hányan fogadnak el egy olyan határozatot, ami semmi kötelezettséggel nem jár...ezt én inkább egy állásfoglalásnak hívnám...aminek jogi,kényszerítő ereje nulla!!!

Azonkívül, aki ennyire szívén viseli a füstösök sorsát,az költözzön közéjük...és ne akarja importálni a primitív elmaradottságot Európába!!
teuton
@Pálinkás Pál: A "primitiv elmaradottsag" ott kezdödik, ha valaki a sajat nyelven (?) sem tud helyesen irni! Olvasni sem nagyon tudsz, mert Orbaod azt hirdette, az egesz egy kötelezö ervenyü betelepitesi programm. Na akkor most ki hazudik? A "füstösök" alatt nem tudom, mit ertesz, en külföldikemt elek külföldiek között, akik 2-3 nyelven tudnak beszelni-irni, veled ellenteteben, börszintöl függetlenül, A primtiv ezek szerint te vagy...
Ja, azert vissza temahoz, mert tulajdonkeppen ez itt nem a kurucinfo szemelyeskedö mocskolodasokra, amire te es nehany tarsad hasznaljatok egymast lajkolva. Szoval hogyis volt ezzel a tüntetessel? Öket nem Soros fizette? Valamint 2006ban ki tört-zuzott-gyujtogatott, ment tankkal az utcara, nem a csöcselek? Vannak videok, nezz utana! Hany milliard forint volt akkor a kar es ki fizette?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.