A tények szisztematikus meghamisításával politikai érdekeket kiszolgáló magyarországi kormánysajtó a nemzetközi populistákkal együtt csapott le a Spiegel botrányára. Csak azt felejtik elmagyarázni, mi történt Hamburgban. És hogy miért nem a saját házuk udvarán sepernek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy valóban a témát jól körüljáró írás!
karma1
@RonaGyuri: Valoban az, de az ES-en kivul en egy ujsagcikktol nem egy ilyen dramai bevezetot varok el - ne lopjak az idomet azzal, hogy mit csinal a szakacs ebredeskor -, hanem legyen lenyegre toro, tenyszeru, minel tobb informaciot kozoljon.
Egy napilaptol, vagy hetilaptol ezt varom el. Ha irodalmat akarok olvasni, akkor elolvasom az ES-t, de semmi esetre sem a magyar idoket, 888-at, pesti sracokat.
Lehet, hogy ezzel a velemenyemmel nagyon egyedul maradok, de ne akarjon senki sem befolyasolni, megmondani elore, hogy mit gondoljak egy emberrol, MERT reggel eltervezi, hogy mit fog csinalni aznap. engem az erdekel csak, hogy mikor az irodajaban van, AKKOR mit tesz?
Biztos en vagyok a vaskalapos, de igy erzem,...:o))))
karma1
@RonaGyuri: Ettol fuggetlenul igazad van, es a cikk utolso mondata is rendkivul helytallo...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.