Le­fe­je­zett lá­nyá­ról kül­dött képet az Isz­lám Állam egy anyu­ká­nak ka­rá­csonyra Ép és­szel szinte fel­fog­ha­tat­lan az a tra­gé­dia, amin egy dán anyu­ká­nak kel­lett át­men­nie az el­múlt he­tek­ben. Lá­nyát és annak ba­rát­nő­jét kü­lö­nös ke­gyet­len­ség­gel ölték meg Ma­rok­kó­ban az Isz­lám Állam em­be­rei. Már kilenc embert vettek őrizetbe a marokkói hatóságok azzal a terrorcselekménnyel kapcsolatban, amelyet a múlt héten követtek el az Iszlám Állam emberei az észak-afrikai országban. Mint arról a beszámolt korábban, két fiatal skandináv nő túrázással akarta tölteni a karácsonyi ünnepeket. A kirándulásnak szörnyű vége lett, az Atlasz-hegységbeli táborba ugyanis négy terrorista tört be, és a sátrukban különös kegyetlenséggel kivégezték a két nőt.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@vacsi: te pont olyan ócska tróger vagy mint ez a retardált barom @durbincs:
simmering73
Ripost, meg a durbincs. Egyik klozett, másik árnyékszék.
1magyar
A vadakhoz elmenni kirándulni - nem egy életbiztosítás.
tulipan
@durbincs: Te retartdált, narancsos seggéyiukak agyatéan nyaédpak, félfatoknyi SÜGÉR? Te, NYamvadt bezzeg tahó idétlen , Ploesti recskás ? 1 Ploesti Ballonkabátos Pedofil ? részeges, a bányalóvizeletpáleszt naphosszat, vederből vedelő, sületlen romány, gőzölgő kupac kula?
JAJMÁR
Ártatlan emberek az áldozatai mindig a gyűlölködésnek. Ki tudja már, hogy ki kezdte, kés kik és mit bosszulnak meg?
Sokan skandálják - persze nem véletlenül talált náluk utat a gyűlölet -, hogy ide ne jöjjenek a mások, vagyis a "vadak", mert a nem vadak , akiknek sok pénze van - mert azok hogy is lehetnének vadak ugye, az eccerű lélek ennyit ért - azokat meg nagyon szeretik, tökmindegy mi a hitük meg a színük és főleg, hogy miből van a vagyonuk?-

Irtja egymás az ember! Ide jutottunk. Vice versa !

Akik pedig a gyűlöletet szItják, legalább annyira bűnösök, mint akik a bűncselekményt elkövetik! Karácsonykor is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.