Most érkezett: lövöldözés Brüsszelben, elmenekült a kalasnyikovos támadó Egy ismeretlen férfi tüzet nyitott hétfő dél körül Brüsszel központjában, a La Parisienne étteremnél. Az egyik szemtanú szerint Kalasnyikov volt nála. A rendőrök a neves étterem ablakában lövésnyomokat találtak - írja az RT News. A belga lapok úgy tudják, hogy a támadásnak nincs sérültje - írja a Mirror.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz, meg fűrdőszoba sem?? Niylván ezárt nem illeti a Te hülye román ocsmán. szaros pofádat elég vízsugár?? A szappan meg amúgy is ismeretlen a TE Ploesti bányakecódban!
tulipan
@durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz na meg persze, fűrdőszoba sem? Szerezzél be egyet gyoran, te szaros bűzlény, legalább abba a bűzös,bányalójáratodba!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér! Hurrrá, ugye milyen boldgoság annak a borsószemnyi agyadnak, hogy végre találtál valami hülye álhírt, Te barompofa!!! ja persze,meg még Te is ? hisz 50IQ-s ? idiot ? mindenre kapható vagy bármikor egy ,kis pénzirt, ugyi? A kamrád tele lő-fegyverrel ,sonkák, kolbászok helyett ? Ploesti bánnyakecos ? vagy nálatok, Te szerencsétlen , nincs spaiz na meg persze, fűrdőszoba sem? Szerezzél be egyet gyoran, te szaros bűzlény, narancsos seggszaros, bűzlő bányapondró!
tulipan
@durbincs: : Te rohadék narancsos segglyuknyaldosó, bűzlő, román nyelvű, Ploesti lakos, félfaroknyi Sügér az ocsmány pofádat,rettenet szívlapát illesse ?
kokopelli
@tulipan: ezek házasok!? Képzeld el az utódjaikat,ha már ezek ilyen "egysíkúak"!
Egy pár vízfejű kölök,halfarokkal az állatkerti óvodában! Világszám! (;-))))))))))))))))))))))
Csizmás Kond
@tulipan: ...hát te aztán egy művelt magyar vagy...locsog belőled az alulműveltség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.