Egy tizenéves fiút zaklathatott még 2016-ban, most vádat emeltek a színész ellen.

Fura videóban magyarázkodik Kevin Spacey, miután vádat emeltek ellene

Fotó: AFP

Januárban kell megjelennie a bíróságon. Közben a színész egy furcsa videóban magyarázkodik, s tagadja az ellene felhozott vádakat.

„Biztos, hogy nem fogok fizetni olyan dolgokért, amiket el sem követtem. Ugye nem hiszik el a legrosszabbakat, miközben még bizonyíték sincs? Biztos, hogy nem sietnének ítéletet hozni tények nélkül."

 – mondja a videóban Spacey úgy, hogy közben az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sorozatának, a Kártyavárnak (House of Cards) főszerepébe bújik, s az általa alakított Frank Underwoodként szólal meg.

„A Let Me Be Frank” – című videó – amely azt is jelentheti, hogy Hadd legyek Frank, de azt is, hogy Hadd legyek őszinte – az egyik ritka alkalom, hogy Spacey megszólal a zaklatási ügyekkel kapcsolatban.

A vádak szerint Spacey egy ismert tévébemondó, Heather Unruh fiát zaklatta. Unruh tavaly beszélt a nyilvánosság előtt az ügyről: akkor azt állította, Spacey italt vásárolt a 18 éves fiúnak a bárban – Massachusettsben csak 21 éves kortól fogyaszthatnak alkoholt a polgárok – majd utána fogdosni kezdte a fiatalembert.

(HVG)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.