Finoman szólva is elhanyagolta frakcióvezetői munkáját Gyurcsány Ferenc, aki mindössze ötször szólalt fel a parlamentben, messze lemaradva saját képviselőtársaitól is. A DK elnöke az Országgyűlésen kívül sem találja a helyét, akciói, megnyilvánulásai rendre nevetségessé válnak. 2018. december 29. 21:27Miután a Demokratikus Koalíció (DK) az idei áprilisi választásokon jobb eredményt ért el, mint 2014-ben, frakciót is alapíthatott. Képviselői így már napirend előtt is felszólalhatnak, kérdezhetik a miniszterelnököt is. Sokan arra számítottak, hogy Gyurcsány Ferenc kapva kap a lehetőségen, és heves szócsatákat vív majd a kormányfővel. A várakozások azonban nem teljesültek: a DK elnöke finoman szólva is elhanyagolta frakcióvezetői munkáját, hiszen az áprilisi választás óta összesen ötször szólalt fel az Országgyűlésben, utolsó megnyilvánulására pedig három hónapja, október 3-án került sor. Gyurcsányhoz képest az LMP frakcióvezetője, Keresztes László Lóránt negyvennégyszer, a...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
gondola? Az lehet---ha már a gondolaT sose jön nekik össze. Igaz, ettől a rétegtől nem is vártuk soha.
terlasz
Eddig az volt a gond, hogy mérhetetlen szereplési vággyal túltolja a politikát, de mostanra már a mértéktartása is hiányt szül a sapkát preferálók között.
desiro
@durbincs: Ez a te éved volt!!!
Elnyerted az ország idiótája címet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.