Letette a hivatali esküt kedden a parlamentben Jair Bolsonaro, Brazília jobboldali elnöke. A beiktatáson Orbán  Viktor is részt vett.

Képgaléria: Orbán Brazíliában

Orbán Viktor miniszterelnök Jair Bolsonaro megválasztott brazil elnök és felesége, Michele Bolsonaro társaságában a Brazíliavárosban tartott beiktatási ünnepségen.

Képgaléria: Orbán Brazíliában

Orbán Viktor miniszterelnök  és Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök 

Képgaléria: Orbán Brazíliában

Orbán Viktor és Mike Pompeo amerikai külügyminiszter.

Képgaléria: Orbán Brazíliában

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

(MTI)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Szóljon már valaki a Miniszterelnökünknek,hogy ne tartsa a kezét folyamatosan a zsebében,nem illik,én rajta kívül még egy kormány vagy államfőt sem láttam mogyorózni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
Szóljon már valaki a Miniszterelnökünknek,hogy ne tartsa a kezét folyamatosan a zsebében,nem illik,én rajta kívül még egy kormány vagy államfőt sem láttam mogyorózni!
lampa laz
"Magyarország miniszterelnökét 2018 gyengülőfélben lévő erős kezű vezetői közé sorolta a Bloomberg publicistája, amin talán szépít valamit, hogy Vlagyimir Putyin orosz államfő is ebbe a csoportba került és a világ többi vezetője is elégtelent kapott a képzeletbeli vizsgán."

Elképesztő, h soha nem volt még ennyi barom egyszerre hatalmon mint a jelenlegi időszakban... és ezt lehet ragozni, csalásnak, manipulációnak, migránsnak, sorosnak stb. de mégis emberek/választók állnak mögötte. Mi a frász történt a világban?
egyember
@lampa laz: Beléptünk az atomkor, az interrnetkor után az otobaság-korba.
volvós
A szokásos zsebreb@szott kéz...gusztustalan hokimester...
De hol volt ( hol nem volt ) Lévai Anikó ???
RonaGyuri
A diktá-torok koncertje

hát a nagyszabásúra nem bukkantam, de érdekes pikantériára annál inkább

A dolog úgy kezdődött, hogy a magyar médiában egymást érték a felsőfokú jelzők: nagyszabású, látványos, a világ számos vezető politikusa előtt, etc.. Igen a brazil elnök beiktatása, ,aminek persze uzána-gugliztam
Nos az igazi móka az ez az utóbbi. Megtudhattuk a derék matyar-médiától, hogy „Veletek száguld, vív, ujjong a lelkem” Trump-liság és Orbán, meg Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő és egy Evo Morales bolíviai elnök is ottan volt. És ennyi az „számos vezető politikus.”. Azonban a keresgélés nem várt eredmény hozott. Voltak ott mások is, csak a derék matyar média erről ezerrel kussol: „Presidents Nicolas Maduro of Venezuela and Daniel Ortega of Nicaragua” is meghívatott! =))
Grafix69
@telegdilaci: Pont ezt akartam írni , ennek mindig a zsebében van a keze
Commenter
@lampa laz: olvastam tegnap. Még a kommunista! kínai miniszterelnök is jobban teljesített orbánnál. Mindegy, a fenti képek meg azt mutatják hogy már magyar szereplőt kapott egy zs kategóriás brazil szappanopera. Csak ez kevésbé szórakoztató, és jóval költségesebb. De az alkotók és a szereplők itt is csapnivalóak.
Commenter
@telegdilaci: Lehetetlen. Enyves kéz. Ezért ragadt a zsebébe.
kisrigó
@volvós: Nekem is az jutott eszembe, hogy más államfők felesége is részt szokott venni az ilyen protokoláris eseményen,de mi ebben is jobban teljesítünk. Az asszony maradjon a fakanálnál, csak úgy a családok évében.
Commenter
@kisrigó: ott volt, de nem mert kiállni a szappanoperasztár külsejű elnökné mellé. Tipikus kiszőkített dél-amerikai, aki ebben a ruhában pont Melania Trumpra hajaz.
Eriksson
Néhány idézet Bolsonarotól:

civilszervezetek: „Biztosak lehetnek abban, ha megválasztanak elnöknek, a civil szervezetek nem kapnak pénzt. Ha tőlem függ, minden polgárnak lehet fegyvere otthon. S egy négyzetcentimétert sem fognak kapni az őslakosok rezervátumai”
indiánok: „Nem beszélik a nyelvünket, nincs pénzük, nincs kultúrájuk (…) „Az őslakosok által lakott valamennyi terület tele van ásványi kincsekkel. Arany, ón és magnézium is van, az Amazonas vidéke a világ leggazdagabb területe. Nem foglalkozom azzal a lehetetlen ötlettel, hogy megvédjem az indiánok földjeit”
nők: „Maguk szerint mit fog gondolni egy vállalkozó, ha választania kell egy férfi és egy nő között? Azt fogja gondolni, ha a nő ujján ott van egy gyűrű, akkor hamarosan terhes lesz, s el fog menni szülési szabadságra. Ki fogja a számlát fizetni? Természetesen a munkaadó. Megtörik a munka ritmusa, ha meg visszatér a munkába, akkor egy hónapos szabadságot fog kivenni. Végül egy év alatt öt hónapig fog dolgozni”
egyház-állam szétválasztása: „Az állam keresztény, s akinek nem tetszik, az el is mehet. A kisebbségnek meg kell hajolni a többség előtt”
justhpeter
Azon túl, hogy tahó, Orbán csak lezsernek és nagyvonalúnak szeretne mutatkozni. Viszont ez biztosan nem fog neki menni a 145 cm magasságával, a "hello Röfi" gömbölydedségével és a kizárólag negatív tartományban kifejezhető IQ-jával.
lampa laz
@Commenter: (8:54) basszus erről eszembe jutott a rabszolga Isaura, akit fel akartak szabadítani a magyarok.. itthon meg nem veszik észre, h ez a földigvalag, csupaháj dög rabszolga sorba löki a munkavállalókat, nyomorba a népet. Lassan a mi felszabadításunkért is gyűjtést indíthatna valaki.
Undorító és szégyen ránk nézve, ahogy vigyorog, ripacskodik ott a sok ocsmány mocskos kezű diktátor között.
advocat
@Grandiansa: Szerkesztőkém! Töröljék már ezt a baromságot! Ha nem tud még zsebhokizni sem? Vagy így éli ki magát? És a helyesírása? Tudom, nem született magyar. Valami migráncs?
lampa laz
@volvós: takarítja a Falcont a visszaútra.., vagy beadta egy jó plasztikai felújításra, ráférne, brazilok meg híresek az ilyen jellegű preparálásokban.
Commenter
@lampa laz: gyűjtöttek neki többféle módon, a színésznő magyar hangja is kiadott egy dalt amivel szintén gyűjtöttek valami sportjótékonysági célra. Az emberek vitték mint a cukrot, vigyázz, sokkoló:
www.youtube.com/watch?v=zpMjr78eotw
Kérjük meg a színésznőt gyűjtsenek most a brazil színészek a mi felszabadításunkra...
Ez nem miniszterelnök ez egy senkiházi,hasonló a hasonlónak örül. Itt ezek között nem közröhej és megvetés tárgya mint itthon és az EU-ban!
lampa laz
@Commenter: basszus ezt nem lehet kiheverni, ez tényleg sokkoló...
Commenter
@lampa laz: én szóltam... :) rabszolgatörvény, rabszolgasors. FB videójában rendről és fegyelemről posztolt...
Lepényleső
Sok náci Argentínában talált menedéket magának. Ő most Brazíliában keres helyet a klánnak?,
lampa laz
@Commenter: ... igen, most már nyíltan fenyegetőzik is a dög. Tartok tőle, h be is tartja ha nem lép fel az ellentábor nyomatékosan ellene.
lampa laz
@egyember: (7:27) ... "az otobaság-korba"..., nagyon találó és igaz, mert ez látszik, elhatalmasodni az országon.
Commenter
@lampa laz: tényleg ez a legeslegutolsó pillanat hogy a silánynak minősített csekély értelmű antidemokratikus ellenzék és a nép összekapja magát. És még akkor se biztos hogy nem tesz olyat, amit az autoriter hatalom tenni szokott. Ez nem riad vissza az erőszaktól...senkinek ne legyen kétsége a sajátjait is eltapossa ha kell, ugye láttuk a kegyvesztett emberei sorsát? Egyébként már március 15-én elkezdte a fenyegetőzést.
lampa laz
@Commenter: Így igaz, ahogy írtad senki sincs biztonságban, még hatalma talapzatát tartó seggnyalói sem.
Commenter
@lampa laz: sajnálom, nagyon hogy ezt le kellett írnom de többen leírták már ezt újságírók, politológusok és az alapján amit látok tőle én hiszek az elemzőknek.A fórumozók többsége is tart az erőszakos fellépésétől.
lampa laz
@Commenter: minél inkább elszigetel bennünket, mert erősen dolgozik az ügyön, annál nehezebb lesz megszabadulni tőle. Nem szabad engedni és várni, mert ha az ez évi két választáson jól szerepelnek, nekünk végünk.
Commenter
@lampa laz: ha az ez évi két választáson jól szerepelnek, nekünk végünk. félek, elcsalják rendszerszinten azokat is! Végünk bizony, legalább újabb 30 évre...
lampa laz
@Commenter: asszem ezt borítékolhatjuk is...
Commenter
@lampa laz: a remény hal meg utoljára, van még egy kis idő... :(
lampa laz
@Commenter: erősen fogok reménykedni.. és bízni..
Commenter
@lampa laz: ahogy itt a hozzászólók nagyon nagy többsége, úgy én is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.