Manuel Macron francia elnök kész a lakosság követeléseinek megfelelő, mélyreható átalakításokra – közölte pénteken Benjamin Griveaux kormányszóvivő. A francia államfő ezt az idei év első kabinetülésén közölte, utalva a sárgamellényesek tüntetéssorozatára egyebek között a megélhetési feltételek javításáért. Nyilvánvalóvá vált, hogy a kormánynak még tovább kell mennie a megkezdett átalakításokban, sokkal radikálisabbnak kell lennie módszereiben és cselekedeteiben – fogalmazott a kormányszóvivő. Teljes mértékben választ kell adni a franciák törekvéseire és vágyaira, amelyeket a hatalom tudomására hoztak. Griveaux kijelentette: a kormány örömmel fog ennek megvalósításán dolgozni a hatalmi szervekkel, területi képviselőkkel, és azokkal együttműködve, akik őszintén változást akarnak elérni az országban. Macron elsimerte, hogy sok francia helyzete szinte semmit sem változott a jövedelmükre és életkörülményeikre vonatkozóan. Ugyanakkor leszögezte: a kormány jó irányba halad e...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek. Írta a költő.
Borsodi
Nohát azt is Soros pénzeli? Vagy még nincs az agyuk átmosva mint nekünk.
karma1
Hahaha, ha halfarokban lenne annyi ertelem, mint amennyi nincs, akkor ezt a cikket nem linkeli be, mert ezzel nem mond semmi mast, csak hogy a magyaroknak is erdemes kitartoan tuntetni, akar egy honapon tul is, mert akkor eredmenyeket fognak elerni,...:o))))))
Ez egy piszok pozitiv hir a magyaroknak, hiszen megmutatja, hogy erdemes kimenni az utcara, es sztrajkolni is!
(A masik dolog: ebbol is latni, hogy budos halfarok egy FIZETETT TROLL, mert amikor en akartam bekuldeni ugyanezt a cikket, akkor azt a Propi nem engedte! Tehat az "egyenlok kozt vannak egyenlobbek"!)@Nessy: @Borsodi:
Nessy
@karma1: Tudod, Orwell Állatfarmján is voltak. :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.