Feltehetőleg szexuális erőszak áldozata lett a több mint tíz éve kómában fekvő nő, aki egészséges gyermeket hordott ki a szíve alatt.

December 29-én egészséges gyermeknek adott életet az arizonai Hacienda HealthCare Egészség- és Rehabilitációs Központ egyik kómában lévő betege – írta meg a NlCafe. A hatóságok rögtön megkezdték a nyomozásokat, hogy ki lehet az az ismeretlen tettes, aki a vegetatív állapotban levő nőt teherbe ejtette.

Gyermeke született a 14 éve kómában fekvő nőnek

Sokkoló módon a személyzet csak akkor vette észre, hogy a hölgy terhes, amikor megindult nála a szülés.

„A beteg fájdalmas nyögésekhez hasonló hangokat kezdett el hallatni, ekkor vált biztossá, hogy valami nincs rendben”

– mondta el egy szemtanú.

Az egészségügyi központ egyelőre még nem nyilatkozott a nő kilétét illetően, és kijelentették, intézményükben minden beteg a lehető legjobb ellátásban részesül.

Cikk- és címlapkép: (Illusztrcáió)

(NLCafe)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
@ila51: @Csizmás Kond: ...szinte szégyenlem magam, hogy komolyan veszem, de a világban folyamatosan történtek sajnos nem indokolják a kétkedést...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Az állatok pedig kikérik maguknak, hogy negatív felhanggal emlegessék őket az emberi aljasság minősítésekor.
zzszalai
[#44-Itt találsz meztelen_lányok a városodban : My.Su/Lanyok
namihami
Fura egy izlése van az ifjúapukának. Igaz, nem veszekszik az anyuka és nem kell vele kismamatornára járni. Stb.
De azért mégis...
ila51
@Csizmás Kond: ilyen a mesében , az NL kávéban , és a török sorozatokban van csak
Klubtag
@ila51: @Csizmás Kond: ...szinte szégyenlem magam, hogy komolyan veszem, de a világban folyamatosan történtek sajnos nem indokolják a kétkedést...
Csizmás Kond
@Klubtag: ,,,mielőtt jobban belepirulnál képzeld el, vagy kérdezz meg valakit egy kómában fekvő embert hány évig tartanak mesterségesen életben...majd hogy meddig képes mozdulatlanul feküdni maradandó károsodások nélkül...és legvégül, hogy ha már életben tartják hogy a francul nem veszik észre hogy terhesen maradt...mert a teherben maradás ne csak egy dugáson múlik sőt azután jönnek az változások, amit aki nem élt át az mongyuk tényleg képes elhinni.
Sámannus
Meglepő lehetne, ha nem tudnánk, hogy Mondjuk Hawkingnak is volt még kurvája is aki elszakította a családjától.Úgy tudom, ott sem ment simán a megtermékenyítés mert még a legelemibb készségnek is híján volt.
Most akkor ki a hunyó?
kopacsijanos
Egy kis nemi erőszakkal kényeztetik is őket!!
Klubtag
@Csizmás Kond: ...köszönöm, a gondolatmeneted igen világos, de akkor ki a francnak áll érdekében, hogy ilyesmit szélnek eresszen a sajtóban. Ennek az egészségügyi központnak a hír elindítója elleni perben olyan kártérítést kellene kapnia, hogy elmenjen a kedve az összes "kacsa-gyártónak" az olvasók hülyítésétől. Egyébként pedig anya vagyok, a csodás folyamat legtermészetesebb módján...:o))))
tulipan
@Csizmás Kond: Sajnos, bármennyire nem akarod is elismerni, a férfiak jól ismert jellemét (vagy inkább jellemteleneségét!) tekintve, nagyon is el lehet hinni!!
Csizmás Kond
@Klubtag: Az ilyen hírnek nevezet írások elméletileg nem sértenek egyént tehát nincs következménye...akkor lenne ha név vagy valami valós lenne, de kacsa az egész úgy az idő mint az abba összehordott töltelék...és hogy miért?...mert ma az internet világában minden kattintás pénzt jelent...és csak itt hányan olvasták sőt véleményezték az már valakinek egy havi fizetést jelenthet.
Csizmás Kond
@tulipan: ...szerintem te csak csalódott vagy...mert az embernek a lelke képes félrevezetni a tudatát.
tulipan
@Csizmás Kond: Semmi új, a szokásos pofátlan narancsos " módi"! Te mindig ilyen marha voltál !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.