A fekete pályán indult el a kislány és édesanyjával egy szánkóval. Nem értették a német nyelvű tiltó táblákat. A nyolcéves Emily Formisano életét vesztette, anyja súlyosan megsérült.

Tragédia: szánkózás közben halt meg egy 8 éves kislány

A fotó illusztráció. (Pixabay cco)

A Corno del Renon (németül Rittern Horn) néven ismert síparadicsomban egy olasz család, mivel nem értette a német nyelvű feliratokat, a fekete pályán indult el szánkóval. Anya és kislánya lefelé menet egy fának ütköztek. A nőt kritikus állapotban kellett kórházba szállítani, Emily azonban nem élte túl a balesetet.

Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás, az apa a táblákat és a nem megfelelő tájékoztatást teszi felelőssé a történtekért

- írta meg a Blikk a Telegraph cikkére hivatkozva. 

A helyiek is úgy gondolják, a hatóságok a hibásak, hiszen hiába tartozik a terület Olaszországhoz, mivel ez több évtizeddel ezelőtt az Osztrák-Magyar Monarchia része volt, a legtöbb embernek még a német az anyanyelve, így nem nagyon foglalkoztak az olasz nyelvű értesítések kihelyezésével.

A sípálya tagadja a vádakat, szerintük még piktogram is jelezte a veszélyt.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Hàt a fekete szin àltalàban nem jelent jòt.
Yoda69
A fekete az minden nyelven fekete. Ha valaki siparadicsomba megy, ennyit illene tudni, hogy a fekete pálya neha olyan mint a konyhafal. Csak profi sieloknek vágy deszkasoknak valo. Semmi esetre se szankosoknak.
Drága tanulopenz volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.