Donald Trump amerikai elnök a továbbiakban nem válaszol a Robert Mueller vezette különleges vizsgálóbizottság egyetlen kérdésére sem – közölte szerdán újságírókkal Rudolph Giuliani, az elnök személyes ügyvédje.

Donald Trump a továbbiakban nem válaszol a Mueller-bizottság egyetlen kérdésére sem

A 2016-os amerikai elnökválasztáson a Trump-kampány munkatársai és oroszok közötti esetleges összejátszást vizsgáló bizottság kérdéseire Trump tavaly novemberben írásban adott válaszokat. Giuliani szerint Robert Mueller felvetette további kérdések eshetőségét is, ám az elnök a jogi tanácsadóira hallgatva jelezte: további kérdésekre nem kíván válaszolni. Rudy Giuliani elmondta: Donald Trump ügyvédjei és a Mueller-bizottság között tavaly november óta semmiféle kapcsolatfelvétel nem volt.

Mi a magunk részéről befejeztük

- fogalmazott, és hozzátette, hogy sem az elnök, sem tanácsadói nem voltak meggyőződve arról, hogy a bizottságnak lenne bármilyen kérdése is, amire "ne tudná a választ". Most a bizottság térfelén pattog a labda – fogalmazott az ügyvéd. "Megpróbálhatják büntetés terhe mellett beidézni (Trumpot), ha úgy akarják, de tisztában vannak azzal, hogy pokoli harcra is képesek vagyunk" – mondta Rudy Giuliani.

A Mueller-bizottság szóvivője, Peter Carr nem kívánta kommentálni sem Giuliani nyilatkozatát, sem az üggyel kapcsolatban az amerikai sajtóban megjelent részleteket.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Úgy is tudja, hogy kötelessége válaszolni, csak veri a nyálát!!!??
Csizmás Kond
...lehet nosztalgiázni...
Trump ha akar válaszol ha nem nem, nincs az a törvény amelyik valakit a saját bűnösségének a beismerésére kötelezne...ez a demokratikus liberalizmus...
ToniSzalai
[--_-_Itt találsz meztelen lányook a városodban: My.Su/Meztelen
Oanissma
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.