Az OLAF ajánlásai az összes felderített eset kevesebb mint felében eredményeznek vádemelést a feltételezett csalókkal szemben. Az Európai Uniónak erősítenie kellene a fellépését a költségvetési forrásokat érintő csalások és szabálytalanságok ellen, az ezek felderítésére szolgáló jelenlegi rendszert ugyanis komoly hiányosságok gyengítik - írta friss jelentésében az Európai Számvevőszék (ECA).

Forrás: vs.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ebben tényleg a „legjobbak vagyunk”

Ez már szinte a Putyini doppingolás szintje

Az Európai Számvevőszék (ECA) – ami szemben a hazai gyakorlattal nem a kormányzat tettestársa (a disznóságok eltitkolásában és az ellenzék lebunkózásában), hanem egyik ellenőre – jelentésben tette közre vizsgálatai eredményét. Rögzítették: „Az Európai Uniónak erősítenie kellene a fellépését a költségvetési forrásokat érintő csalások és szabálytalanságok ellen,”!
Külön kiemelték a felderített visszaélések nemzeti kezelésének hatékonysági problémáját és üdvözölték az Európai Ügyészség létrehozását!
Mindeközben hazánkban meg …..
nezelodo
Jaj minek ez felhajtás, a földtörténet során mozogtak a foldreszek! Nincs abban semmi érdekes, hogy Szicíliai felöltözött Felcsútra és a Lendvai utcába, és a Cinege is tanyát vért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.