Bár még négy és fél hónap van hátra az európai parlamenti választásokig, a baloldali politikusok már most megkongatták a vészharangokat... Orbán Viktor a csütörtöki kormányinfón arról beszélt, hogy a migráció az európai parlamenti választás fő kérdése lesz, ugyanis ez egy olyan téma, amely mélységében alakítja át a teljes európai politikát. A május végén esedékes voksolást megelőző közvélemény-kutatások a magyar miniszterelnök szavait támasztják alá. Németországban például az Alternatíva Németországért nevű párt az előrejelzések szerint megduplázhatja az öt évvel ezelőtti eredményét. Akkor a választók 7,4 százaléka voksolt rájuk, idén ez az arány elérheti a 15 százalék közeli értékeket is

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Vajh mi ez a hülyeség? Európa összes kormánya jobboldali. 98 %-a. Liberális sehol sincs kormányon, de meglehet még az ellenzéket se vezeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.