Imád ruhákat vásárolni Meghan Markle, akielképesztő összegeket költ ruhatára frissítésére, csak tavaly egymaga több pénzből öltözködött, mint az egész királyi család.

Tippeljen, mennyit költött Meghan Markle ruhákra?

Fotó: Clodagh Kilcoyne – WPA Pool/Getty Images

Amióta Harry herceg felesége lett, arra törekszik, hogy szépségben lekörözze sógornőjét, Katalint.

A cambridge-i hercegnőnek többek között az sem tetszik, hogy habár eddig ő volt a legjobban öltözött hölgy a famíliában, ám Meghan olykor kihívó öltözködésével teljesen elvonta a figyelmet róla – jegyezte meg egy bennfentese.

Szemet szúrt a divatszakértőknek, hogy nem telt el 2018-ben egy hét sem, hogy Meghan valamilyen egyedi ruhakölteménnyel ne hívta volna fel magára a figyelmet. Ezért utánanéztek, mekkora összeget fordítanak az európai királyi családok a divatra.

Magasan Meghan Markle költötte tavaly a legtöbbet márkás ruhákra, cipőkre és kiegészítőkre, körülbelül 145 millió forintnak megfelelő összegben vásárolt be.

Egyedül ötször többet költött, mint az őt követő hercegi feleségek. Ráadásul a szakértők szerint ennél jóval magasabb lehet a végösszeg, hiszen ebbe a listába az olyan különleges, egyedi megrendelésre készült darabok be sem kerültek, mint a menyasszonyi ruhája, hiszen ennek ára nem volt publikus – közölte a felmérést végző Unidentified Fashion Objects csapata.

A legmeglepőbb, hogy nincs az első háromban a legstílusosabban öltözködő Katalin hercegné, aki 24 millió forintnak megfelelő summával negyedik lett. Meghant egyébként Mária dán hercegnő (46), a dán király felesége követte 31 millió forintnyi költésével. Érdekesség az is, hogy egy másik angol arisztokrata, II. Erzsébet királynő legkisebb menye, Zsófia wessexi grófné (53) állhatott a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, ő tavaly 26 millió forintnyit fordított ruházkodásra.

Lemaradt a születésnapról

Karácsonykor már a királynőnek és Károly hercegnek kellett közbelépni, hogy a sussexi és a cambridge-i hercegi pár elássa a csatabárdot, így a szokásos sandringhami ünnepi misére már a legjobb barátnőkként érkezett meg a két feleség. Azonban most kiderült, nincs béke, Katalin nem hívta meg Meghant és Harryt a múlt heti születésnapi ünnepségére.

Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.