Shannon Cliftont hatéves korától rendszeresen  molesztálta a saját édesapja. Naponta többször is megerőszakolta, verte, és kétszer teherbe ejtette. A második magzatot meg kellett szülnie az akkor 11 éves kislánynak.

Saját lányát ejtette teherbe a pedofil apa

Fotó: Pixabay.com

Tönkretette az életem. Egy rémálommá változtatta, amiből nem tudtam felkelni. Évekig erőszakolt és vert. Minden nap rettegtem. Borzasztóan fájt. Gyűlölöm az apám, de mindig hiányozni fog nekem, mert csak ő volt mellettem gyerekkoromban – mesélte Shannon.

A lány életében akkor kezdett minden rosszra fordulni, amikor szülei elváltak. A lány rosszul választott és a válás után az apjához költözött.

Mindig apa kicsi hercegnője voltam. Ha anyukám kiabált velem valami miatt, apám közbelépett. Azt mondta: "nem beszélhetsz így az én Shannonommal". Elválaszthatatlanok voltunk, de mikor hozzá költöztem, hamar megváltozott. Először csak üvöltött, ha nem tetszett neki valami. Aztán pofozott. Aztán ütött. Az évek során megégetett forró vasalóval, rám támadt egy kalapáccsal, le akart szúrni, és betörte a koponyámat.

Clifton egy év alatt a családja ellen fordította a kislányt, és mikor sikerült mindenkitől elszigetelni, elkezdődött a tortúra.

Egyik éjjel felkeltett, és hálóingben le kellett feküdnöm a padlóra. Aztán megtette. A legrosszabb fájdalom, amiben valaha részem volt. Sikítoztam, hogy álljon le, aztán csak feküdtem ott vérezve. Úgy zokogtam, hogy alig kaptam levegőt.

Az erőszak hamarosan a mindennapok részévé vált.

Mikor végzett, a játékaimmal játszottam, hogy eltereljem a gondolataimat. Azt mondta, ez egy olyan dolog, amit minden apa megcsinál a lányával, de attól még titokban kell tartanom. Mindig bocsánatot kért, megölelt, és megígérte, hogy több ilyen nem lesz. Persze aztán lett.

11 évesen a lány teherbe esett. Megijedt, ezért megpróbálta eltitkolni, ami a 28. hétig sikerült is neki. Akkor az apja "megoldotta" a dolgot.

Nagyon durván kiütött. Mielőtt elájultam volna, még volt bennem egy baba, miután magamhoz tértem, csak a vér volt mindenfelé.

13 évesen a lány újra teherbe esett az apjától, aki megpróbálta házi módszerekkel elhajtani a magzatot; még az interneten is keresett praktikákat erre, de nem sikerült neki. A lány már a kilencedik hónapban volt, mikor valakinek egyáltalán feltűnt a terhessége, és az iskolanővér megkérte, hogy csináljon egy tesztet. Shannon megtagadta a tesztet, és elmenekült; aznap éjjel a rendőrség megjelent a házuk előtt.

Ahogy meglátta őket, apa azt mondta nekem, másszak át a kerítésen, és szaladjak a mezők felé. Ő követett. Október volt. Fáztam, kimerült és riadt voltam. Állandóan mennünk kellett, nehogy elkapjanak. Voltak fájdalmaim; azzal biztattam magam, hogy nem még egy kicsit ki kell tartanom, mert csak azután szülhetek, ha megtaláltak – mondta Shannon, akinek jogos volt a félelme, ugyanis apja megígérte, hogy megöli a gyereket, miután világra jött. Szerencsére az apját két nappal azelőtt tartóztatták le, hogy megszülte volna gyerekét egy kórházban.

Azonnal beleszerettem. Azt gondoltam, mostantól ő lesz az életem értelme, viszont közben a bátyám volt. Nagyon össze voltam zavarodva.

Shannon egy hetet töltött együtt babájával, aki fia és öccse is volt egyszerre, mielőtt örökbe adta volna. 16 évesen öngyilkosságot kísérelt meg, de aztán nevelőszülei segítségével egyre jobban érezte magát a bőrében, ma pedig már egyedül bérel egy lakást, és ősszel megkezdi kriminálpszichológia tanulmányait.

Jobban vagyok, de mindig fogok érezni valami bizarr szeretetet az apám iránt; miközben attól félek, hogy megöl majd. Igaz, távoltartási parancsot kapott, de számít ez? Szerintem meg fogja próbálni. Nincs mit veszítenie. Nem tudom, ki fogom-e tudni deríteni, miért tette ezt velem az apám. Az a célom, hogy segítsek más molesztált embereknek, akik elolvassák ezt. Azt szeretném, ha mernének segítséget kérni.

Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

toniszalai0
=_--Itt találsz mezteleen lányok a városodbann : My.Su/Meztelen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.