Az Izrael és a palesztinok közti tartós rendezés évtizedeken keresztül az amerikai külpolitika Szent Gráljának számított. De ma már senki nem hisz a csodákban, Trump kiszivárgott béketervét is vállvonogatás övezte. De miért sikkadt el ez az ügy?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Az a két" ellenség" palira vesz mindenkit és meg is érdemlik.
RonaGyuri
az igazi gond, hogy ha béke lenne, akkor dolgozni kellene! =))
rdos
Na. Ehhez sem értek, ezért bátran beleszólok. A probléma szerintem csak az, hogy a(z askenázi) zsidók rossz helyen keresik az országukat. Mert hogy az inkább a hajdan volt Kazária lehetett. Kaukázus és a Fekete-tenger északi előterén volt az államuk, míg Árpád magyarjai ott nem hagyták őket.

hu.wikipedia.org/wiki/Kaz%C3%A1rok

Röviden, nem Jeruzsálemet és Judeát kellet volna elfoglalniuk, hanem a mai Oroszország egy részét. Már ha a szülőföldre vágytak. :-( Ez a palesztinok tragédiája és Oroszország szerencséje.
rdos
Amúgy vannak még ilyen "eltévedt" népek. Pl. mi magyarok is. Nem jöttünk mi sehonnan sem (Árpád magyarjai, már ha tudtak magyarul) nagyon kevesen voltak.

index.hu/tudomany/tortenelem/magyar0131/

A bolgár törökök pár emberöltő alatt elszlávosodtak. Árpád magyarjairól a pár vezér név alapján azt lehet tippelni hogy szintén valami török nép lehettek, de pár nemzedék múlva már magyarul beszéltek. Meg kellett tanulniuk a helyiek (adózó nép) nyelvét ha nem akartak lefutni a térképről. GPS még nem volt, maradt az udvarias kérdés.

Hé paraszt! Melyik út megyen Budára? ?:-(

Hol van már a nemesi Magyarország és mi még mindig Levédiát keressük, meg Magna Hungáriát. :-( Ja, mert a szittya magyar szítja. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.