– Az Audi Hungaria Zrt. mintegy négyezer dolgozója vett részt tegnap délelőtt 9 és 11 óra között a Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) által meghirdetett kétórás figyelmeztető sztrájkban – tájékoztatott az AHFSZ elnökségi tagja. Szimacsek Tibor elmondta, azért hirdették meg a demonstrációt, mert szeptember óta nem sikerül megállapodni a 2019-es bérekről. A győri sztrájkkal egy időben Budapesten hamvába holt az a kezdeményezés, hogy a kormányellenes tüntetők megbénítsák a 2-es metrót. Az akcióhoz nagyjából tízezer tüntetőre lett volna szükség, de egyetlen megállóból, metróvonalról sem jelentettek fennakadást, a szokásostól eltérő utasszámot. A szombati fővárosi blokád főpróbája pénteken a délutáni csúcs idejére a Westend mellé, a Váci útra szervezett félpályás útlezárás volt, ahol a demonstráció kezdetére mindössze fél tucat járművel jelentek meg ellenzéki aktivisták. Vidéken, Nagykanizsán a 7-es főúton a Jobbik szervezésében néhány tucat ellenzéki tüntető autókkal...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na, a tegnapi útzárat annyi rendőr őrizte, hogy csak! Aztán volt nyaff.nyaff. hogy lassabban ért A.ból. B-be.
Na, kedveskéim, akkor ma tessenek a Jó Istenhez, a természet felelőshöz, Soroshoz fordulni a keleti megyékben!
A felkészült Közút kezelőt mindig váratlanul éri, hogy télen esik a hó.
anima
@durbincs: Te faszparaszt, ez a te szégyened is!

"Amíg a magyar nép nem tudja, hogyan működik egy demokrácia, addig nincs is igénye rá." /Heller Ágnes/

Persze Orbáné a legnagyobb szégyen, hogy még a lehetőséget is elvette/elveszi éveken keresztül, ami veszteségből Magyarország, a magyar emberek talán sosem állnak fel. És ez bizony maximálisan kimeríti a történelmi bűn fogalmát.
Ezért kerül Orbán a történelem szemétdombjára.
Ezért O1G!
És mindenki 1G, aki segíti primitív, önző önérdekből őt ebben a dúlásban, nemzetgyilkolásban, hazaárulásban.

Egy hazug, tolvaj, rabló, sikkasztó náci akarja megvédeni a kereszténységet?
Noooooormális?!
Eladott Ország
Magyarországon január 19-én országszerte tüntetésekkel és félpályás útlezárásokkal ünnepli a hálás, komfortzónájából kimozdult nép Orbán Viktort, és köszönetét fejezi ki a rabszolgatörvény példás elfogadása miatt ,közpénzből fenntartott kutatóműhelyek és szellemi emésztőgödrök hajlítják a valóságot, terelik a figyelmet és gyártják a miheztartási abrakot a rajongótábornak.
anima
@durbincs: Te hülyegyerek, azóta IQ-zól amióta én írtam neked a csekélyke, alig mérhető IQ-dról.
Úgy látom megtetszett neked a dolog.

De nem haragszom rád igazából.
Isten teremtménye vagy te is.
Ha Istennek kellesz valamiért (csak Isten tudja miért - csak vicceltem!), akkor ki vagyok én, hogy ezt megkérdőjelezzem?
anima
@Eladott Ország: Ha kevesen is voltunk, de ilyen országos szintű megmozdulás nem volt a taxissztrájk óta. Kb azt kellet volna most is összehozni, de már a taxisok sem a régiek.
Kinek a taxis, kinek a taxis felesége.
Eladott Ország
@anima: Lesz még keményebb országos sztrájk abba biztos vagyok. Ez a bűnöző banda úgy sem fog engedni semmit ( nem engedheti át a hatalmat) és hála a Jóistennek ez lesz a veszte.
A sztrájkolóknak meg felül kell írni a jogszabályokat, ( sztrájktörvényt) hiszen azt a fidesz bűnbanda változtatta meg. Csak az erőszakból értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.