A magyar demokrácia és jogállamiság állapotáról tartanak vitát az Európai Parlamentben. Szijjártó Péter a kampányba illő színjátéknak nevezte az eseményt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Milyen színjáték, te szerencsétlen? Az a színjáték az az álhazafias, áldemokratikus maszlag amivel itt a maradék szavazóitokat és az EU-t is kábítani próbáljátok, miközben a 3. világ szintjére süllyesztettétek az országot. Menj futsalozz életed hátralevő részében inkább, úgy legalább nem ártasz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Hát igen,ott nem lehet Sorosozni-migráncsozni,mit itthon,erre ott nincs vevő...
Inkább el se mennek.
Commenter
@RonaGyuri: Tudom, és van sok nyugdíjas aki postai úton még most sem kapott pénzt.Ráér az január 31ig is. Ez nem adminisztrációs hiba, hiába váltottak le egy embert, itt fedezethiány lehet(ett) a háttérben. Szerintem nem ez lesz az egyetlen késedelmes kifizetés ebben az évben hiszen az államháztartás hiánya se volt még soha ilyen magas.
Sziszifusz
Bizony, bizony nagyon kényelmetlen helyzetbe kerülhetnek azok, akiket szembesítenek, elkövetett hibáikkal, bűneikkel. Ezért inkább, az idegeiket kímélendő, el sem mennek. A főnök,
az utóbbi időben, amúgy is eléggé stresszes.
Gauntlet
Akkor
a, igazuk van
b, adjátok csak vissza az ott felvett milliós fizukat !!!
qxy
Nem vesz részt??? Mi a faszom? ez nem kívánságműsor gyökér.
Mi van akkor ha a nép meg azt mondja hogy
, Nem veszünk részt az Eu pénzek visszafizetés ügyekben ha netán szar lenne a palacsintába.
Tudod te kis népművészeti agyag edény, van egy olyan közmondás hogy ,.- " Aki fizet az ugat" Vagyis jobb lenne ha marokra fognátok a picsátokat azt becsületesen el mennétek a hamvas izébe.
Lepényleső
Azt miképp is tehetné,ha oda bejárása már a múlté?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.