Bár meg­nyug­ta­tó­nak tűnik a hely­zet Lí­bi­á­ban, messze még a tar­tós meg­ol­dás, és egy ta­nul­mány sze­rint nem zár­ható ki, hogy újabb mig­ráns­hul­lám in­dul­hat el - ol­vas­ható a Mig­rá­ció­ku­tató In­té­zet elem­zé­sé­ben, ame­lyet a Szá­zad­vég Ala­pít­vány szer­dán jut­ta­tott el az MTI-hez. A tanulmány szerint tartani lehet attól, hogy az év közepére ígért választások inkább növelni fogják a feszültséget, semmint megoldást hoznának. Mindez pedig a Líbián keresztül Európába érkező migráció újbóli felerősödésével fenyeget. A fegyveres milíciák lefegyverzése és a líbiai háborús gazdaság felszámolása nélkül nem lesz béke az országban. Ám egyetlen szereplőnek sincs ereje ahhoz, hogy egyesítse az országot, viszont rengeteg olyan szereplő van, amely alá tudja ásni a stabilitást.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Migránshullám?Eztán nem havi 2 tétova kopogtató fog a kerítés tövében tobzódni,hanem 3?
Vagy esetleg akad még bűnöző volt miniszterelnök tele-hátizsák euróval?Mert ezeket soron kívűl beengedik.Na,durbincs meg a ripost...mint Vágó István műsora,a Fele se igaz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Eladott Ország: Szerintem inkább ne :) Képzeld el, ha rá hasonlítanak...
tudode
Mit sipákolnak EZEK!
.
A MAGÁNIZÉ meghosszabbította a migráncs veszélyhelyzetet

---- Orbán megint meghosszabbította a migráció miatti válsághelyzetet
.
hvg.hu/itthon/20180903_Orban_megint_meghosszabbitotta_a_migracio_miatti_valsaghelyzetet
.
Pénzes szatyorral CSAK KOPOTATNI kell!
.
Fekete Pákón kívül nem veszélyezteti az országot egy színes bőrű sem, pedig VÉRFRISSITÉS céljából nem ártana az ELFAJZOTT BÉKÖZEPESEKEN kívül színesiteni az országot!
.
----- .Orbán: a VIP-páholyban meccset nézni elfajzás
www.youtube.com/watch?v=EPmTxqk0TH4&t=197s
.
hi hihi!
kakaósbögre
@durbincs: ne erőködj.enél jobban már nem tudod nevetségesebbé tenni magad.
karma1
Ha sokaig ul a nyakunkon trump- meg orban-fele kormany, akkor nemcsak mi, de az egesz vilag szembe kell, hogy nezzen a klimavaltozas miatti elvandorlas problemajaval, de akkor mindenki megszivja, es baszhatja a keritest, - akkor az ivovizert es a kajaert fog menni az oldokles. Az nem lesz egy faklyasmenet, de trump mar elore kivonta magat a klimavaltozasra figyelok csoportjabol, neki mindegy lesz, hogy a sajat lakossaga IS bele fog dogleni az ivovizhianyba,. ott is johet nehany cunami, tajfun, ciklon, barmi, ami lesopri oket a fold szinerol... Hat nem mondanam, hogy az emberek megerdemlik, de trump mindenesetre megerdemelne...:o))))))
Kulonben meg amit ez a halalmadar kuld be, egyebkent kukameret...:)
kakaósbögre
@durbincs: echte fideszféreg.semmi logikusan a témához köthető észérv,csupán a személyeskedés.szánalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.