Nem éppen úgy sült el a 26 éves nő Tinder-randija, mint ahogy várható volt – fedezte fel a Daily Mail. A 26 éves Evie Amati nem viselte jól, hogy nem sikerült a randija egy Mickila Jahnsen nevű nővel, akit a Tinder nevű társkereső alkalmazáson ismert meg.

„Rengeteg embert meg fogok ölni, ami a te hibád lesz!” – fejszével támadt az elutassított a nő

Fotó: Pixabay.com

A nő dühkitörését az okozta, hogy Mickila Jahnsen pszichopatának nevezte őt. Evie Amati amúgy valójában nem nőnek született, hanem férfinak, de most transznemű nőként éli életét.

A kegyetlen támadást Sydneyben egy 7-Eleven nevű bolt kamerái rögzítették, a felvételen pedig jól látható, ahogyan a 26 éves transznemű nő könnyedén végezhetett volna Benjamin Rimmerrel, aki a boltban vásárolt.

Evie Amati dühében fejszét ragadott, s azzal esett neki Benjamin Rimmernek. Minden bizonnyal úgy tervezte, kettéhasítja vele a férfi fejét, úgy lengette az arca előtt a baltát. Kétszer hozzá is ért, a férfi arcából pedig ömlött a vér.

Az eset még 2017 januárjában történt. A transznemű nő még egy ártatlan vásárlót is megtámadott Benjamin Rimmeren kívül, aki most szólalt meg először a brutális támadást követően. Úgy tudni, Evie Amati az antidepresszánsokon, és a transzneműsége miatt szedett hormonokon kívül kannabisz hatása alatt volt és vodkát is fogyasztott.

Támadása előtt órákkal ezt az üzenetet írta a Tinderen randipartnerének, Mickila Jahnsennek: "Egy nap rengeteg embert meg fogok ölni, ami a te hibád lesz!"

Az ügy bírósági tárgyalása nemrég ért véget: Evie Amatit a múlt héten 9 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Benjamin Rimmer életét az mentette meg, hogy elrántotta a fejét a fejsze elől. A testén és a lelkén ejtett sérülések minden bizonnyal hátralévő életében megmaradnak.

Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.