Tavaly négy feljelentést tettek az ellen a 15 éves afgán migráns ellen, akit egy 13 éves kislány megerőszakolásával is meggyanúsítottak. Tavaly márciusban egy 13 éves tinédzsert erőszakoltak meg egy mödlingi mélygarázsban. Az osztrák sajtóban megjelent információk szerint az üggyel kapcsolatban a múlt hétvégén kihallgattak egy 15 éves afgán migránst, aki azt állította, hogy semmi köze a történtekhez. A rendőrség a kihallgatást követően szabadon engedte a fiatal bevándorlót, annak ellenére, hogy tavaly négy feljelentés is érkezett ellene. Ebből három esetben szexuális bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Tew narancsos seggynyaldosó, szaros pofájú, féldaroknyi sügér, ott a Ploesti bányakecódban, 10 emelet mélységben!
Hiába, nem tehetsz róla, hogy nem ismered a magyar szavakat, elvégre sültromán vagy!
Eredet [miskárol < szláv: miskár (herélő) < francia: massacrer (szétvág) < latin: macellarius (hentes, húsárus) < macellum (húsbolt) < macto (levág, megöl)]
tulipan
@Shikari: Csak utánad, te narancsos seggynyaló náci vándorcigány!!!
tulipan
@Shikari: Te készül, én csak utánad jövök! :)
tulipan
@durbincs: : Mi avn ted román? Már is lejárt a bónuszod ? szedd minivirslis, a kenyér hátát azt vissza a sertéstelepre ? kis mócsing ? bizony vár már a disznókák etetése, meg a vályú csutakolás ,? Kuponod meg ez évbe biztosan nem lesz ? gondolom ,azt tudjod ? mert rettenet randa a modorod, te csökött narancsos seggnyaló,félfaroknyi. szaros pofájú Sügér..
tulipan
@tulipan: Mi van te kretrén román? Már is lejárt a bónuszod ? szedd minivirslis, a kenyér hátát azt vissza a sertéstelepre ? kis mócsing ? bizony vár már a disznókák etetése, meg a vályú csutakolás ,? Kuponod meg ez évbe biztosan nem lesz ? gondolom ,azt tudjod ? mert rettenet randa a modorod, te csökött narancsos seggnyaló,félfaroknyi. szaros pofájú Sügér..
tulipan
@Durbincs: Na, te narancsos seggnyalosó, szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott Ploestiben a 10 emelet mélyben levő bányakecódban!! Te Ballonkabátos Bedofil -várják már a sitten az ő kis Csudafurulyájukat ? S.O.S Pedi .../kopaszok / Játszótéren meg az anyukák dugják farodba, az automataesernyöket ? töki -ejha -nyomd csak meg a gombot - s az esernyő már bent a farodba nyílik ?
Te szerencsétlen szörnyszülött, szutykos román

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.