Ez a szél­ső­bal­ol­dali Uni­dos Po­de­mos, amely a je­len­legi szo­ci­a­lista kor­mányt tá­mo­gatja. Az idei költ­ség­ve­tés be­ter­jesz­té­se­kor együtt­mű­kö­dési szer­ző­dést írtak aláHa minden jól megy, Spanyolország hajója is lassan jobbra fordulhat. Andalúziában az év végén az új jobboldali párt, a VOX koalíciót kötött a szintén jobboldali Ciudadanossal (a polgárság pártja) és a Néppárttal (Partido Popular, PP), ezzel pedig véget vetettek a Spanyol Szocialista Munkáspárt (PSOE) 36 éves helyi uralmának! Január 9-én már arról írtunk, hogy a VOX kiutasítana 52 ezer illegális migránst Andalúziából, függetlenül attól, hogy honnan jöttek és ehhez megszerezte a tartományi Néppárt támogatását is. Alig telt el néhány hét és máris itt a visszavágó! Ezúttal a szélsőbaloldali Unidos Podemos javasolta a szocialista kormánynak, hogy adjon választójogot 560 ezer marokkói migránsnak! Mégpedig mihamarabb. Már a májusi, spanyol önkormányzati választásokon. Az erre vonatkozó...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ahogy a derék fityesznyikek a román és ukrán barátaiknak! =))
Nessy
@RonaGyuri: Pancserek! Orbánék 1 millió határon túlinak adtak választójogot, és mellé milliárdokat! Náluk még a holt lelkek is voksolhatnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.