Korábban megírtuk, hogy az Echo TV állítása, miszerint Judith Sargentini holland EP-képviselő nem engedte be a stábjukat az amszterdami egyetemen tartott, magyar jogállamiságról szóló előadására, nem áll a legszilárdabban a valóság talaján, hiszen a tévéseknek azért nem engedték, hogy forgassanak, mert nem szerezték meg az engedélyt erre az egyetem kommunikációs osztályától.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Újabb sánta kutya eset

A diplomatákról okkal járja, hogy még a legdurvább dolgokat is finom eleganciával tudják előadni

Nos ebből is tudható, hogy kicsiny hazánknak mára csak egy külgarázda bagázst sikerült a diplomaták közé küldeni. Persze fejtől bűzlik a hal, mert nem könnyű az idétlen majom Petyuskával lépést tartani, de futszalos bagázs nagyon igyekszik. Most hogy kiderült az ECHO-TV durva csúsztatása a derék Kocsis András hágai magyar nagykövet állt elő panaszkodással, hogy az randa Soros-bérenc Sargentini nem volt hajlandó válaszolni a kérdéseire.
Mint az az előadáson készült felvétel
webcolleges.uva.nl/Mediasite/Play/9514c07bb75e4123858200f80d6f37561d
igazolja a derék külgarázda csupán egy idétlen performans -t adott elő!
nezelodo
Nahát mekkora sérelem esett a vitatható szakmai ismeretekkel bíró bohóc tv-n! Biztos nem emlékeznek, hogy idehaza amikor a választókhoz szól a joltaplalt vezetőnk, csak az ellenzék kevéske tv-je, internetes portálja nem jut be a tomjenfustos terembe, helyhiány miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.