Hevesen bírálta csütörtökön a képviselőház hírszerzési bizottsága által ellene indítandó vizsgálatokat az amerikai elnök. Donald Trump a Twitteren azt írta "a demokraták és bizottságaik becsavarodtak".

"A republikánusok ezt soha nem tették meg Obama elnökkel. Így nem marad majd idő a kormányzásra" – fogalmazott az elnök a közösségi portálon.

Trump kifakadt az ellene indítandó vizsgálatok miatt

Fotó: pixabay.com CCO

Adam Schiff, a képviselőház hírszerzési bizottságának demokrata párti elnöke szerdán közleményben jelentette be, hogy átfogó vizsgálatokat indítanak Donald Trump pénzügyeit és családi érdekeltségeit illetően.

A demokrata párti politikus szerint megvizsgálnak majd "minden lehetséges feltételezést, amely szerint az elnök vagy kormányzata tagjainak döntéseit pénzügyi vagy más érdekek mozgatják".

A közleményben Schiff leszögezte azt is, hogy folytatják az Oroszország és Trump vélt orosz kapcsolatai ügyében megkezdett vizsgálatokat is. A vizsgálatok célja – írta közleményében Schiff – annak feltárása, "vajon bármely külföldi szereplő megpróbálta-e pénzügyileg vagy másként kompromittálni vagy befolyása alatt tartani Donald Trumpot, családját, üzleti vállalkozásait vagy partnereit".

"Miután semmit sem találtak az Orosz Összejátszásról, Adam Schiff közli, hogy megvizsgálják az életem minden részletét, noha erre nincs szükség" – fogalmazott csütörtöki bejegyzésében Trump. Hozzáfűzte: "Ilyesmi korábban soha nem történt meg. Végtelen elnöki zaklatás". Egy másik bejegyzésben pedig ismét hangsúlyozta, hogy "a boszorkányüldözés folyatódik".

Az elnök utalt arra is, hogy "hallja", más képviselőházi bizottságok szintén vizsgálatokat akarnak indítani ellene.

Amerikai lapkommentárok megjegyzik: Adam Schiff bejelentésére egy nappal azt követően került sor, hogy Donald Trump az unió helyzetéről elmondott évértékelő beszédében egységre és összefogásra szólított fel.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem kéne lopni és elárulni a hazát Trump majomka! Akkor talán vizsgálat se lenne, de ha lenne sem kéne előtte hülyére kokózni magad, hogy folyékonyan hazudj, mint a mi kis gyógyszerfüggő kis kakasunk :)
SystemError
Nem kéne lopni és elárulni a hazát Trump majomka! Akkor talán vizsgálat se lenne, de ha lenne sem kéne előtte hülyére kokózni magad, hogy folyékonyan hazudj, mint a mi kis gyógyszerfüggő kis kakasunk :)
csipetke
Ott legalább vizsgálatot lehet indítani az elnök ellen.Nálunk ez elképzelhetetlen lenne,mert poltpéter megállapítaná,hogy nincs alapja a vizsgálódásnak,oszt jónapot.
colibri
"Így nem marad majd idő a kormányzásra" – talán kevesebbet kellene tévézni, meg twitterezni. Bár manapság isten tudja honnan szedett korcs elnököket választanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. April 22., 16:49
Nagy a torlódás Hegyeshalomnál
Itthon - 2019. April 22., 16:34
Leégett egy cukrászda Leányfalun
Nagyvilág - 2019. April 22., 14:53
Mi történt Katy Perryvel? Rá sem lehet ismerni