Állítólag olyan képei is vannak egy bulvárlapnak, amelyet maga a milliárdos készített magáról és intim részeiről.

Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, az Amazon vezetője zsarolással vádolt meg egy amerikai bulvármagazint, amelynek állítólag “buja” képei vannak az amerikai milliárdosról.

Az ügy akkor indult amikor Bezos januárban bejelentette, hogy elválik a feleségétől. Pár órával később a magazin (ami egyébként Trumphoz kötődik) már azt írta, hogy Bezosnak viszonya van egy másik nővel, az extévés Lauren Sanchez-el, és privát üzeneteket is közöltek, amelyet állítólag a milliárdos írt a nőnek. Bezosnak ez nyilván nem tetszett, ezért felfogadott egy magánnyomozót, hogy derítse ki, hogyan jutottak az üzenetek a laphoz.

Péniszfotóval zsarolják a világ leggazdagabb emberét

Fotó: AFP

Itt indul a levélváltás a lap, a kiadó munkatársai, illetve egy ponton az ügyvédeik ugyanis leveleket kezdtek küldeni Bezosnak, amelyben kilátásba helyezték, hogy ha Bezos nem állítja le a vizsgálatot és nem ad ki egy közleményt arról, hogy a lap nem “politikailag motiváltan” cselekedett, akkor bizony intim képeket is fognak róla közölni, amelyek az újság szerint a “hírszerzési” tevékenységük során jutottak a birtokukba. Ezt onnan tudni, hogy Bezos ezeket a leveleket fogta és nyilvánosságra hozta a blogján.

“Nem adom meg magam a zsarolásnak, inkább úgy döntöttem, hogy a fenyegetés ellenére is nyilvánosságra hozom azt, amit elküldtek nekem”

- írta Bezos.

Szerinte az újságnak semmiféle joga nincs nyilvánosságra hozni a fényképeit. A lap egyik szerkesztője egyébként az egyik e-mailben körül is írja, milyen képeik vannak Bezosról. Írnak például egy “öv alatti szelfiről”. Plusz 9 másik képük is van, köztük félmeztelen fotók.

(444)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.