Törölte összes jövő szerdai járatát a Brussels Airlines belga nemzeti légitársaság az akkorra meghirdetett országos sztrájk miatt – jelentette be csütörtökön a vállalat.

A Brussels Airlines törölte az összes jövő szerdai járatát
Fotó: Wikipédia

A helyi napilapok arról számoltak be, hogy

a 222 járat törlése által érintett több mint 16 ezer utas átfoglalhat másik dátumra vagy visszatérítést is kérhet.

A TUIfly légitársaság eközben bejelentette, hogy átszervezte 36 aznapi brüsszeli járatát franciaországi és hollandiai repülőterekre, ahonnan buszokkal fogják a belga fővárosba szállítani az ezt igénylő utasokat.

A legnagyobb belga szakszervezetek által bejelentett munkabeszüntetés más szektorokra is kiterjed február 13-án, egyebek mellett a közhivatalokra, a rendőrségre, a kórházakra, a tömegközlekedésre és a postára is.

Sajtóhírek szerint a tiltakozók béremelést, jobb munkakörülményeket, magasabb jövőbeli nyugdíjakat követelnek.

Charles Michel belga miniszterelnök pénteken tárgyalásra szólította fel a szakszervezeti vezetőket.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
@Pegero: A belga Audi-s melósok 3szoros pénzt keresnek a magyarhoz képest. Van feljebb. A Brussels Airlines bevétele nem havi 10 millió eurós bevétele lesz, hanem csak 9.8 milliós lesz.
Fradigege
Munkaerőhiány az 500 ezer nem Magyarországon dolgozók miatt is van+az AUDI, a Merci és a Bömbi olyan adókedvezményeket kapott, hogy megérje nekik. Valami melósonként 28 milliót csenget ki a Magyar államháztartás ezeknek a multiknak, akiket a gazdád/vajdád nem csippantott. A bérek meg muszájból emelkednek, hogy ne menjenek ki többen nyugatra. Én buszt vezetek. Hiány van. Akinek se kutyája, se macskája, vagy hitele van, asszony jófej és már meg van a minimum 1 gyerek, az kintről csengeti a hiteltörlesztést. De hetekig alvás nélkül zsibbaszthatnánk az agyunkat, mi lenne a jó. Annyi szent, hogy ugyanúgy lopnak, mint a gengszterváltáskor a komcsi-zsidó-álszent-fukarschmutzig magyar/sváb leszármazott, stb. A zsírmore ismeri a receptet.
Szerintem a titkosítások és ügynöklisták feltárása sokat segítene a tisztánlátásunkban. De az nem fog megtörténni. Ez majd egy későbbi fejezet, hogy miért nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.