Kollektív felelősségtudatra van szükség a tagállamok részéről az illegális bevándorlás megfékezése érdekében – jelentette ki Giuseppe Conte olasz kormányfő Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén kedden. Conte az Európa jövőjéről folytatott EP-vitában hangsúlyozta, a tagállamok nagy része nem hajlandó részt venni az automatikus és kötelező szolidaritásban, és mindez emberéleteket követel. Az olasz miniszterelnök szerint tényleges szolidaritásra van szükség, “szem előtt tartva az emberéleteket és saját biztonságunkat”. Európa globális kihívással néz szembe, ezért olyan szolidaritásra van szükség, amely nem osztja különböző térségekre vagy régiókra az Európai Uniót – hangoztatta Conte.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Orbán Viktor hajnali 5 óra előtt posztolt szétcsúszott fáradt fejjel közölte, hogy a V4-ek győztek és visszaverték a támadást, amennyiben olyan megegyezés született, miszerint a jövőben létrehozandó menekülttáborokból senkit sem lehet áthelyezni más országba az adott ország beleegyezése nélkül. Én nem nagyon értem ezt. Eddig nem az volt, hogy szó sem lehet erről, nem kell idehozni a problémát kell, ide ne jöjjön senki? Mindegy is, az igazság az, hogy szó nem volt a V4-ekről, egyedül Giuseppe Conte olasz miniszterelnök asztalborogatásáról volt szó, aki világossá tette, ha nem születik számukra kedvező megoldás (ez pedig az Európába érkező bevándorlók tisztességes elosztását az dél-európai államok között még azelőtt, hogy partra szállnának Olaszországban; miután a rájuk eső számú ember partra szállt, induljon el egy részüknek az áthelyezése Európa belsejébe), akkor semmihez nem adják a nevüket. Csak halkan jegyzem meg, hogy a fidesz által ünnepelt olaszok pont azt akarják, amit Orbánék elleneznek. Vagyis az olaszok kvótákat akarnak, amiről Orbán hallani sem akar. Nem lesz "a la carte" szolidaritás.( Donald Tusk)
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.