Mike Pence alelnök az orosz-német földgázvezeték elutasítására szólította fel szövetségeseit, éberségre intett a Huawei és Irán miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És ha most tényleg nem védenek meg? Jó. Majd a Magyar (Nép)hadsereg! Körkörösen.
Eriksson
Hát persze. Ha Európa előnyös kereskedelmi szerződéseket köt a keletiekkel, akkor az amcsiknak vagy kevesebb jut, vagy nem az ők termékeik lesznek kelendőek.
Ezért fenyegetőznek és néznek minden nem velük kötött üzletet sanda szemmel.
cikicakk55
@advocat: Na igen! Pont tegnap olvastam,hogy megtudjuk mi magunkat védeni,nem kell nekünk segítség. Nem vagyok férfi,nem is értek különösebben a hadi technikához,de az ország anyagi helyzetét ismerve,még is mivel és kikkel védenének meg bennünket a kormány nagyságos vezetői? Itt Hódmezővásárhelyen van egy laktanya és elég sok katona van benne.Ezek mondjuk a határt védik és ide hozzák pihenni őket,majd X idő után vissza. Nem akarom bántani a zsoldosainkat,de csak úgy ránézésre a legtöbb nem éppen katona alkat. Mondják kicsi a bors,de erős. Na de ennyire és ilyen kevés felszereléssel?. Amennyiben a Törökök besokkolnak és véletlen elengedik azt a mit tudom én hány millió ott őrzött és ragadt migránst,a kerítést és a katonáinkat is szó szerint elsodorják. Itt nem az lenne,hogy 20.000 békés tüntető közé kéne belőni. Arról nem beszélve,ahogy pénzhez és egyéb dolgokhoz hozzá jutnak,úgy fegyverhez is bár mikor hozzá juthatnak. Jóval többen vannak,mint ahány zsoldos,rendőr és TEK-es van az országban.
1magyar
@cikicakk55: Kénytelenek lennénk Putyinhoz fordulni, mert a nato nem segített a migrik ellen eddig sem.
Jozefina
Az USA nak kellene olyan gazdasági, pénzügyi helyzetet teremteni, hogy ne az orosz gáz ömöljön az EU-ba. Az igaz, hogy ha putyin egyet csettint, akkor a gáz csapok elzáródnak. (lásd Ukrajna esetében is)
Az pedig egy halva született ötlet szerintem az oroszoktól, hogy a NATO ellenében felállítsanak egy ázsiai haderőt!!!
AZ EU-nak kellene mindenféleképp a közös hadsereg felellításáról cselekednie. Úgy tudom valami határozatot már elfogadtak ennek érdekében, de semmi nem történik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.