Ha Orbán Viktornak van egy jó ötlete, akkor én arra nem fogom azt mondani, hogy az rossz, csak azért, mert ő mondta. Interjú. Ha Orbán Viktornak van egy jó ötlete, akkor én arra nem fogom azt mondani, hogy az rossz, csak azért, mert ő mondta. Interjú. „Azt mondta a beszédében itt az MSZP kongresszusán, hogy jó lenne, ha minden magyar fiatal legalább egy fél évet külföldön tölthetne. Orbán Viktor éppen egy hete jelentette be, hogy minden magyar középiskolást külföldre utaztatnak a jövőben legalább egy hónapra államköltségen nyelvet tanulni. Mit szól, hogy ennyire hasonlóan gondolkodnak? Ha Orbán Viktornak van egy jó ötlete, akkor én arra nem fogom azt mondani, hogy az rossz, csak azért, mert ő mondta. Bárkinek lehetnek jó ötletei. Minél több fiatal jut el külföldre, minél több időt töltenek el ott, annál többet tudnak majd meg a saját identitásukról és annál nyitottabbak lesznek másokéra. Azt is mondta, minden tagállam hozzáad valamit a közös európai identitáshoz. Mintha ez...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A migráncsoktól rettegő országlakók legnagyobb baja az lehet, hogy életükben nem jártak külföldön. Ezért aztán fogalmuk sincs arról, hogyan élnek más országokban, milyenek azok, akik nem olyan szerencsések, hogy a szittya pusztába tette le őket a turulmadár. Jól van ez így persze a kormány szemszögéből, mert ha valami nem hiányzik a maffiának, az az, hogy rájöjjenek a hívek: indokolatlanul szarul élnek. Nem csupán anyagi szempontból – bár úgy is -, hanem minden más szempontból is. Ha rajtam múlna a kétszer két hetes nyelvtanfolyamot, amit a Nagy Nemzeti Mesedélután alkalmával belengetett "drágajódoktorminiszterelnökúr", lecserélném egy hetes kötelező látogatásra, hogy ne mondják, megint a libsik akarnak mindent, elég lenne a fideszre szavazókat kivinni, bármelyik európai országba, ahol vannak migráncsok és esetleg már feltalálták a demokráciát is.Tanulságos lenne. A lakájmédia gyakorlatilag alig foglalkozik mással, mint Timmermans mocskolásával. Úgy látszik, ma ez a házi feladat, bár nem biztos, hogy jó választás. Az egybitesek Soros nevét már megjegyezték, Timmermansét azzal a szellemi kapacitással ami nekik van, az életben nem fogják megtanulni.
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
Desischado
@Eladott Ország: Ez szent igaz! Jók a mémek és igazak! De egy ilyen troll ezt nem fogja fel.
arcmás
Pont ez a baj Magyarországgal, hogy csak valami, és nem minden mozdult meg a folyamatos gyalázat hatására.
BOLONDOK VEZETIK EZT AZ ORSZÁGOT, BAKD MEG !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.