A 2015-16-os csúcsnak a felét sem éri el a menedékkérők száma, és azon belül is nőtt a legálisan érkezők aránya. Az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal (EASO) éves jelentése szerint 2018-ban 634 700-an kértek nemzetközi védelmet az EU huszonnyolc tagállamában, illetve Izlandon, Norvégiában és Svájcban, ami 10 százalékos csökkenés a 44 százalékos visszaesést produkáló megelőző évhez képest, és már megfelel a 2015-ös menekülthullám előtti szintnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Macskaszem: kell valami, amivel összetartják a híveket!
Macskaszem
Ehhez képest riogatnak ezerrel a fideszes hazudozógépek.
Nessy
@Macskaszem: kell valami, amivel összetartják a híveket!
papa.49
Akkor lassan kifújt a migránsozás, marad a Sorosozás !!!
kereső
@papa.49: Sorosozás nincs migráncsozás nélkül- hiszen ha nincs migráncs,akkor nincs értelme a nem létező "soros-tervnek, a soros-listának,és az ellenzék démonizálásának-hogy soros bérencek".
papa.49
@kereső: Fogják még hajtogatni mint Móricka mikor a boltba ment, de az értelme annak is annyi lesz mint a viccben volt ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.