Magyarország és Szerbia mellett Hollandiában is feltűnt Dér Csaba vajdasági magyar bérgyilkos, egy forgalmas étteremben, fényes nappal lőtte le áldozatát.

Magyarország és Szerbia mellett máshol is lecsapott Dér Csaba, a vajdasági születésű és nemzetközileg körözött bérgyilkos.

Hollandiában gyilkolt a vajdasági magyar bérgyilkos – videó

Dér Csaba körözési fotója a rendőrség honlapján

Fotó: police.hu

A férfi tavaly júliusban Hollandiában, Amszterdamban fényes nappal gyilkolt meg egy étteremben egy horvát maffiózót – írja az nltimes.nl. A felvételen jól látszik, hogy mekkora pánik tört ki az étteremben ülők közt, miután Dér fejbe lőtte a férfit és sietősen kijött az étteremből – a fegyverét, egy hangtompítós pisztolyt is az utcán tette vissza a nála lévő táskába. Dér később átöltözött, fegyverét pedig egy autó alá rejtette.

Dér Csabát először a magyar rendőrség kezdte körözni egy tavaly szeptemberi budapesti gyilkosság kapcsán, a körözést később nemzetközivé tették. Idén január első szombatján Dér Belgrádban ölt meg egy férfit a nyílt utcán, most pedig kiderült, hogy a holland rendőrség is őt keresi a tavaly nyári amszterdami gyilkosság miatt.

A Borsnak megszólalt Kátai Elek, az Országos Rendőr-főkapitányság nyomozó osztályának korábbi vezetője. Szerinte Dér

nem tűnik profinak, inkább olyannak, akit semmi sem érdekel: ha lebukik, akkor lebukik. A profi bérgyilkos milimétere pontosan, előre megtervezi a cselekményt.

Kátai úgy látja, egy hivatásos bérgyilkos nem választana egy éttermet a gyilkosság helyszínének, mert ott a rengeteg szemtanú mellett a környék is tele lehet – illetve van – térfigyelő kamerákkal. Azt is elképzelhetőnek tartja, hogy Dér Csaba igazából halálos betegségben szenved, ezért ennyire „nemtörődöm”, és ameddig rendőrkézre nem kerül, teszi a dolgát, keresi vele a pénzt, ami kifejezetten veszélyes bűnözővé teszi.

Nem lennék annak a járőrnek a helyében, aki esetleg összefut vele a nyílt utcán. Nyilván csőre töltött fegyverrel bujkál, rettenetesen agresszív lesz, ha sarokba szorítják.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Gondolom ez is magyar állampolgár is ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Az ASA-ban már rég lelőtték volna!!!
CsipkeRózsa
Vajdasági magyarok is viszik jóhírünket.
papa.49
Gondolom ez is magyar állampolgár is ...
szép új világ
@Jozefina: Szerintem is, de lehet hogy nem is ugyanazon személyre gondolunk...
nezelodo
Menedékjogot neki itthon, hiszen végtére is magyar. Nem fijjuk? Elfér a többi bűnöző cimbitek között!
Lepényleső
Kiegészítette az anyaországi támogatást,így magasabb bérrel várhatja a nyugdíjaztatást?
Amit persze mi fizetünk,hiszen nemzettárs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.