A lány nagyon kiakadt, szerinte 'a világ legrosszabb frizuráját' kapta.

Az Instagramról nézett ki magának egy frizurát, nem erre számított

Fotó: Pixabay.com

Szinte mindenkivel előfordult már az, hogy valami új frizurát akart kipróbálni, de végül mégsem tetszett neki, meg az is, hogy a fodrász nem pont úgy vágta le a haját, ahogy azt ő kérte. Egy fiatal lánnyal most a kettő együtt történt meg, ami miatt nagyon dühös lett.

Lucy Burrows az Instagramon talált egy trendi frizurát, amit szeretett volna magának is megcsináltatni, ezért elment az angliai Cheltenhamben található Barber n' Bar fodrászszalonba. Innen azonban csalódottan távozott, mert nem azt kapta, amit akart.

Bár több mint 7300 forintnak megfelelő összeget fizetett a fodrásznak, az egyáltalán nem úgy vágta le a haját, ahogy a lány kérte.

"Teljesen tönkretették a hajamat és az önbizalmamat is. Nem is tudtam dolgozni menni emiatt" – panaszkodott az értékesítési menedzserként dolgozó nő.

Lucy képekkel dokumentálta a különbséget a remélt frizura és a végeredmény között. Íme:

A fodrász először nem volt hajlandó elismerni a hibáját, de a 22 éves lány nem hagyta magát: egy hosszas vita után végül kiharcolta, hogy a szalon visszafizesse neki a vágásért adott pénzt, és pluszban még 10 font (3600 forint) kárpótlást.

A szerencsétlen eset még tavaly augusztusban történt, de Lucy azt állítja, hogy azóta is szenved a történtek miatt.

"Még mindig nem tudom felkötni a hajamat, ami amúgy is nagyon gázul néz ki, és félig kopasz vagyok, ami nyilván nem jó dolog."

A fiatal nőt még most is érzékenyen érinti a téma, főleg, hogy csak fél év után kezdett el visszanőni a haja úgy, ahogy volt.

LadBible / Szeretlek Magyarország

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.